sâmbătă, iunie 3

Caut sponsori pentru carti si jocuri

Buna seara!

Doresc sa editez jocuri pentru copii, dar si cateva carti cu povesti. Textele sunt gata.Mai am nevoie de grafica si de editarea lor.

Unde pot gasi sponsori? 
Oare exista oameni care vor sa investeasca in asa ceva?

Multumesc....

Sper sa gasesc!

Minte cu povesti

Povestile ma cauta, ma striga, le este dor de mine. Fiecare zi imi rupe putin din sufletul meu. "Iar nu ai reusit sa scrii nimic!" Povestile imi sunt lipite de degete. Povestile se astern cuminti in minte. Doar doar voi gasi tihna si putere si dorinta sa le dau frau liber. Sa cred in ele! Sa le duc la suflete de copii si minti deschise. 
Mintea mea este plina cu povesti pentru copii mici si pentru copii mari. Imi este un dor nebun sa rasfoiesc o carte scrisa de mine. O carte noua, frumoasa,vesela, fosnitoare!
Norocul nu imi surade din partea editurilor. Uneori este nevoie sa fii un om cu bani sau un scriitor renumit pentru a publica la DPH, sau la Nemi sau la Panda M. De Arthur nici nu mai vorbesc! 
Doare. Doare nedreptatea si mai ales ca nu iti acorda o sansa. 
Pregatesc lucuri minunate pe banii mei. Dar... e atat de frustrant ca trebuie sa tai din portia de "bine" a micutilor. Dar ma gandesc ca momentan nu inteleg ei teatru si diferite activitati,asa ca acei bani ii investesc, iar din toamna, le voi oferi spectacole, ateliere si multe lucruri frumoase! 
Off.
Banii nu sunt totul, dar pentru a face lucruri utile si nascatoare de frumos, e nevoie si de bani. 
E greu sa te zbati la infinit! 
E dificil sa te faci inteleasa!
Te doare pana la ultimul neuron faptul ca nimeni nu iti acorda o mana de ajutor (mai ales cand tu faci ce poti pentru ei si te tii de promisiuni). 
Uneori e greu sa astepti, sa strangi banii cu care ti-ai lua o inghetata sau ceva nou de purtat sau pur si simplu o jucarie sau carti micutilor tai. 
E greu cand esti singura intr-o lume atat de seaca si rea!

Multumiri

Azi.... sunt recunoscatoare pentru ca am iesit cu Ana si a fost cuminte. Apoi ne-am intalnit cu tati si Horia in parc. Am mers sa luam fructe de la piata. 
Sunt recunoscatoare pentru faptul ca micutii iubesc baia si periajul dintilor. :) Este o adevarata placere pentru ei!
Sunt recunoscatoare pentru ca sunt veseli si fericiti! 

Povesti personalizate

Anunt!

Daca puteti, daca doriti, va rog sa ma ajutati sa promovez proiectul povestilor personalizate. Am nevoie de publicitate,am nevoie de comenzi. Se apropie finalul de an scolar. Puteti cere o poveste pentru un cadru didactic (diriginte, invatator, educatoare). 
Se apropie Sf. Petru si Pavel. Va astept cererile de povesti. 

Multumesc mult.