joi, decembrie 1

Ganduri frumoase de la oameni deosebiti pe MWB



sa fim mai buni... sa ne privim adanc sufletele... sa credem ca exista minuni si mai ales INGERI... sa oferim un zambet... un minut... o imbratisare...

sa ne fie bine... sa ne iertam... sa ne amintim ca a gresi este omeneste... :)

sa scriem cuiva drag...

sa dam un telefon unui batran...

sa vizitam copii si batrani mai putin norocosi...

sa fim magicieni pentru o zi.... :)

MULTUMESC PRIETENILOR DE PE BLOGUL PARTENER MOSTWANTEDBLOG... unde am scirs o perioada si unde imi doresc sa revin in forta... :)

Concurs - "Cartile de capatai ale cititorilor"

Gingaşia impreuna cu Libris lansează concursul de premiere a Celui mai activ cititor al blogului. Care sunt cartile voastre de căpătâi?

Caştigatorul / caştigatoarea concursului va primi un premiu in valoare de 50 ron de la LIBRARIA ELECTRONICA LIBRIS. Castigatorul isi poate alege orice titluri isi doreste, in limita a 50 lei (unul sau mai multe care, cumulate, sa nu depaseasca aceasta valoare). Concursul se incheie pe 5 decembrie 2011, ora 0:00, iar rezultatul va fi anunţat pe 6 decembrie 2011.

Vă doresc succes!

Pentru a putea concura va trebui să lăsaţi un comentariu. Cei care au bloguri pot prelua aceast CONCURS dacă le face plăcere!

Iubire


Asa iubesc si sunt iubita de ceva vreme... cum? De la distanta. Comunicarea este fie virtuala, fie prin sms , iar in cel mai fericit caz prin telefon.

-Cand ne vedem si noi?
- Cand doresti. Imi fac 2-3 ore pentru tine.
-Nu multumesc. Nu vreau 2-3. Merit mai mult.

Ok. Nemultumitului i se ia darul. Si eu merit enorm de mult. Si nu ma mai plang. raman dreapta si pansez suflete si doruri. Numai de al meu nu mai am timp. Sper sa reusesc sa ajung la un teatru in aceste zile. Si ca sa fiu impacata, poate fac o surpriza unui prieten ce isi serbeaza ziua de nastere in prag de Sf. Nicolae.

Virtualul ne-a acaparat sufletele si mintea.

Imi doresc sa reusesc sa ma detasez curand de disperarea de a comunica virtual. Mi-e dor de oameni... si eu inca socializez destul de mult. Dar... imi pastrez optimismul viu.

Impliniri si iubiri traite intens, in brateiule celui drag, nu in fata monitorului impersonal si hidos. :)