vineri, ianuarie 15

Film de weekend


Parca as vrea sa ajung si la film... ceva usor... de dragoste, ceva gen "Un sot in plus" cu Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan.

Sambata si duminica, 16-17 ianuarie la STUDIO.
Descriere:
Emma Lloyd şi-a construit o carieră în consilierea de cuplu. Are un talk show radiofonic, o carte în curs de apariţie, şi o relaţie adorabilă cu logodnicul ei, Richard, modelul ideal de soţ pe care Emma îl căuta. Dar eroina află că în urma unei încurcături, este deja căsătorită legal cu un bărbat, pe care nu l-a cunoscut în viaţa ei, iar planurile îi sunt date peste cap. Cu nunta care bate la uşă, Emma încearcă să-l găsească pe necunoscut pentru a obţine divorţul. Soţul se dovedeşte a fi un chipeş pompier, greşeala de la starea civilă se dovedeşte a nu fi fost un act "întâmplător", iar Emma este pusă în faţa unei decizii delicate - să pornească în viaţa sigură şi planificată alături de Richard sau să rămână căsătorită cu mereu surprinzătorul Patrick ?

Program de weekend

INVITATIE la CELEBRARE
160 de ani de la nasterea marelui poet national MIHAI EMINESCU
FUNDATIA GOLESCU
va invita la Recitalul Mihai Eminescu sustinut de actrita Manuela Golescu

Cu ocazia vernisajului EXPOZITIEI NATIONALE “Porni Luceafarul”, luni 11 ianuarie 2010, orele 15.00, la Palatul Parlamentului, Sala “Constantin Brancusi”,
str. Izvor, nr. 2-4, sect. 5, Bucuresti.

Organizatori: Gruparea Colectionarilor de Medalii si Insigne “Mihai Eminescu” a SOCIETATII NUMISMATICE ROMANE si CAMERA DEPUTATILOR, Serviciul pentru ambietare si expozitii, Secretariatul general al Camerei Deputatilor.

Expozitia prezinta colectii de medalii, plachete, insigne, pictura, cartofilie, carte veche si alte materiale dedicate lui Mihai Eminescu, apartinand celor 34 de expozanti din Bucuresti si din tara.

Expozitia va fi deschisa in perioada 11-31 ianuarie 2010, la Palatul Parlamentului, Sala “Constantin Brancusi”.
Va dorim un an 2010 cu sanatate si prosperitate si va asteptam la eveniment!

Cu respect,
Manuela Golescu
Presedinta Fundatiei GOLESCU.
mob.: 0721 246 931