luni, mai 19

15 citate din filme


1. "Faci sau nu faci. Nu exista 'incerc'." - Yoda din "Star Wars"

2. "Dragostea nu poate fi gasita acolo unde nu exista si nici nu poate fi ascunsa acolo unde exista cu adevarat." - David Schwimmer din "Kissing a Fool"

3. "Oh, da, trecutul poate sa doara. Dar tu poti sa fugi de trecut, fie poti sa inveti din trecut." - Rafiki din "The Lion King"

4. "De ce incerci atat de tare sa te potrivesti intr-un loc unde, de fapt, te-ai nascut pentru a iesi in evidenta?" - din filmul "What a Girl Wants"

5. "Viata se misca destul de repede. Daca nu te opresti si nu te uiti in jurul tau din cand in cand, ai putea sa o ratezi." - Ferris din "Ferris Bueller's Day Off"

6. "Nu poti trai viata ta pentru alte persoane. Trebuie sa faci ceea ce este bine pentru tine, chiar daca asta inseamna sa ii ranesti pe oamenii pe care ii iubesti." - din filmul "The Notebook"

7. "Suntem cine alegem noi sa fim." - Green Goblin din "Spider-Man"

8. "Nu lasa niciodata pe nimeni sa te faca sa crezi ca nu meriti ceea ce vrei." - Heath Ledgerdin "10 Things I Hate About You"

9. "Eu nu regret lucrurile pe care le-am facut, ci le regret pe cele pe care nu le-am facut." - din filmul "Empire Records"

10. "Nu abilitatile noastre sunt cele care arata ceea ce suntem cu adevarat... ci e vorba de alegerile noastre" - Dumbledore din "Harry Potter and the Chamber of Secrets"

11. "Fugi, Forrest, fugi!" - din filmul "Forrest Gump"

12. "Mama mea spunea mereu ca viata este ca o cutie cu bomboane de ciocolata; nu stii niciodata ce vei gasi." - din filmul "Forrest Gump"

13. "Nu lasa niciodata pe nimeni sa iti spuna ca nu poti face ceva. Visezi, trebuie sa iti protejezi visul. Oamenii care nu sunt in stare sa faca ceva de unii singuri vor dori sa iti spuna ca nici tu nu poti sa faci ceva. Daca vrei ceva, du-te dupa acel lucru. Punct." - Chris Gardner din "The Pursuit of Happyness"

14. "Nu poti sa iti traiesti viata pentru a-i multumi pe altii. Alegerea trebuie sa fie a ta." -Regina Alba din "Alice in Wonderland" (foto sus).

15. "Ei bine, uneori cred in cel mult sase lucruri imposibile inainte de micul dejun." - din "Alice in Wonderland" (foto)

Citate

Daca ai vreodata impresia ca esti prea mic ca sa fii eficient, inseamna ca n-ai impartit niciodata patul cu un tantar.
Anita Roddick

Povesti la GIURGIU



Dureri si lacrimi

Nimic nu ma doare mai mult decat fericirea altora cladita pe nefericirea mea.....

Doare teribil amanarea.... sub forma de minciuna.... dezinteresul la dorintele mele (voiam un inel de logodna... chiar si din lemn.. din plastic...gestul conta enorm... atentia la faptul ca imi doream si ca era ziua mea).... faptul ca trebuia sa astept ca sora lui sa se casatoreasca.... el uitand ca are peste 40 de ani...

De ce am pierdut timp asteptand sa ne fie bine?
De ce?

Casatoria... :)


Căsătoreşte-te cu cineva care îţi laşă ultima bucăţica din prăjitură , deşi i-ai spus că nu vrei. Căsătoreşte-te cu cineva care râde în acelaşi timp cu tine lalucrurile penibile pe care le faci. Cu cineva care îţi sărută nasul într-o zi friguroasă,cineva cu care să te uiţi la filmele Disney împreună, cineva care e mândru că câştigi 50 lei sau 5000 de lei pe săptămână. Cineva căruia să-i spui totul. Absolut tot ! Căsătoreşte-te cu cineva căruia nu îi e frică sau ruşine să te ia de mână într-o mulţime în centrul oraşului , cu cineva care te lasă să decorezi prăjitura cu tot felul de prostii, cu cineva care ar petrece zile întregi la rând cu tine în pat fără să se simtă prost sau plictisit, cu cineva care te stecoară în pătura lui,lângă el,iarna,atunci când e frig. Să te căsătoreşti cu cineva care îţi acceptă fobiile şi fricile şi care le înţelege. Care te face să simţi fluturaşi de fiecare dată când auzi cheia lui la uşă. O persoană căreia nu trebuie să-ţi deschizi picioarele ca să o faci să te iubească şi care te acceptă pe tine,cu totul, în fiecare zi , chiar dacă nu eşti cea mai frumoasă persoană şi nici cea mai bună. Căsătoreşte-te cu cineva care nu te judecă atunci când mănânci mai mult decât trebuie,care nu vrea să-ţi verifice telefonul pentru că are încredere,care aşteaptă cu tine până îţi vine trenul,care înţelege că uneori ai nevoie să fii singură. Să te căsătoreşti cu cineva care se înţelege bine cu ai tăi şi nu se enervează atunci când vrei să mergeţi la evenimente din familie. Cu cineva care te calmează atunci când eşti nervoasă,şi niciodată nu-ţi spune „sunt doar nişte prostii de-ale tale”. Căsătoreşte-te cu cineva care te face să fi o persoană mai bună,care te face să râzi,să te căsătoreşti cu persoana pe care o iubeşti ! Cu sufletul tău pereche, cu iubirea ta, cu cel mai bun prieten.