marți, iulie 6

povesti si zambete

acest blog mi-a adus bucurii, suparari, prieteni... m-a facut sa zambesc si oricat mi-ar fi de greu sa continuu a scrie.
un domn din Venezuela, orasul San Fernando de Apure, artist plastic, lucreaza la Ministerul de Cultura acolo (wow! pot exclama) imi citeste blogul si ma considera prietena. este un om extrem de comunicativ...
I-am trimis povestile mele, caci a spus ca vrea sa le publice acolo (doresc ca povestile - desi nu sunt cine stie ce (am altele si mai frumoase) - sa ajung la cat mai multi copii)... si acum ma uit peste traducerea realizata cu ajutorul distinsului Google. zambesc si va atasez un fragment la intamplare:
"Carie Mihnea visitas. Poseer y le hizo zvârcolească.
- Ja ja ja. Y hay que engañar dulces. Ellos son mis aliados. Si es maravilloso. Si no había, yo no 't existe. Ja ja ja.
Excavar caries profunda. El dolor lo atormentan al muchacho. Gotas de sudor aparecer en su templo. Siente como si alguien inserta un tornillo en el peso.
- Ja ja ja. ¿Qué travieso muchacho. Se comió todos los dulces. Ama de azúcar y sufre ahora. Ja ja ja!
Mihnea se despierta llorando.
- No comer dulces, lo prometo!
-Es 's demasiado tarde, dice la caries y todavía meştereşte estructura măselei. Ja ja ja. Voy a atacar a todos los dientes. Me los han de alcanzar! Ja ja ja.
- Ir al dentista mañana! Te prometo que no va a comer dulces. Me comprometo a cepillarme los dientes, fomentar Mihnea.
- Me van a hinchar antes. Los niños ríen con ustedes ", dijo la decadencia travieso.
- Sé que estás mal. Cumple con tu deber. He sido malo y se merece. Pero mañana, su dentista llegado a HAC. "

ha ha ha...cuvintele specifice limbii romane nu pot fi traduse.


Veşti despre poveşti :)

Când crezi că nimic bun nu ţi se întâmplă, ţuşti o veste frumoasă şi senină care îţi colorează ziua. Prin urmare, am sădit poveşti la Radio Itsy Bitsy, ele au fost înregistrate şi din septembrie ascultate de copii şi părinţi.
Acesta este mailul primit de la radio:
"Buna ziua,
Doream sa va anunt ca in acest moment toate povestile sunt inregistrate, colegii mei lucreaza acum la montajul lor. A durat putin mai mult pentru ca persoanele implicate in proiect au fost plecate prin concedii.Difuzarea emisiunii "Povestea de seara" a fost intrerupta pe perioada verii (avem o noua grila de programe), insa va fi reluata din septembrie. Pana atunci va voi trimite povestile sa le ascultati, nu va pot da o data exacta insa. Va rog doar sa aveti rabdare, si sa stati linistite pentru ca totul este in regula :)
Ne auzim cu bine,
O vara frumoasa sa aveti!"
--
Andreea BADEA
Manager de proiect

www.itsybitsy.ro
Asculta Live