joi, aprilie 12

Cel mai bun antistres: rasul

Frumoasa mi-a fost ziua de azi.

Am lenevit pana pe la vreo 9 si ceva. O conversatie din care am aflat ca relaxarea mea se face prin lectura. (si eu care credeam ca este teatrul si scrisul). Hahahaha. Uite cum de la altii, ma descopar si eu. Am aerisit, impaturit rufe, ascultat muzica, baut cafea, primit urari, scris felicitari si pregatit de drum. Ultima zi de inscrieri la titularizare. Mai avea de dus cartea de munca, conform cu originalul. Ajung acolo pe la 13.30 si imi spune tanti aceea:
- Asteptati 10 minute, suntem in pauza de masa.
Ma gandesc de zece daca sa trimit un mesaj sau nu. Pana sa ma hotarasc, cineva intra in vorba cu mine. Nu prea avea chef, dar hai... 
Las cartea de munca, intr-un final, apoi o iau alene spre posta. Trimit felicitari si o carte cadou. Cumpar si timbre.
Revin acasa.In cutia de scrisori, un plic. Destinatar eu, exeditor... Buzaul. Ihmmmm... Ador surprizele. Deschid cu nerabdare. Un cititor fac al povestilor mele, mi-a trimis o felicitare cu doi iepurasi (un el si o ea vopsind oua), cu o urare deosebita. MULTUMESC mult Stefan si alor sai (Un Paste cu u iepuras bogat in vise implinite si sanatate va doresc). Mananc ceva si pornesc spre Cismigiu. In graba, mi-am lasat si telefonul acasa, ceea ce nu prea fac. Mi-am luat in schimb cartea de lecturat. Am inceput "Tarmul"... cartea primita de la Cora. Este povestea de viata a unei profesoare de limba franceza... o poveste in care ma regasesc partial. 
In Cismigiu este un targ cu diverse pentru sarbatorirea Pastelui. O batranica draguta, imi aminteste ca rasul iti pune in miscare muschii fetei. Da... invatasem candva ca si sarutul pune in miscare un numar mare de muschi ai fetei, dar clar RASUL este sanatos. :) 
Am aflat ca sunt pudica si mi-am confirmar ca nu-mi place sa gatesc. :))

Per total o zi frumoasa....minunata... insorita... 

In autobuz, lectura de voie.... ceea ce va urma si acum... :)

O seara minunata, cu liniste, armonie, zambete, voie buna, echilibru si speranta. :)