sâmbătă, martie 6

Curcubeul vietii mele


Ma simt ca si cum m-ar fi lovit buzduganul aruncat de zmeul ce voia sa sa deschida usa, caci simtea miros de om in preajma. Sunt speriata de intamplarile ce au avut loc la scoala zilele astea. Oboseala se vede pe fata, tresar la cel mai mic zgomot, am instinct de aparare in alerta la fiecare atingere.
Viata mea arata ca un curcubeu vesel. Intr-un moment de minima rugaciune, am zarit printre nori o raza de soare. Am stiut atunci ca aceea e speranta ca totul are o rezolvare, ca va fi bine, daca asta imi doresc.
Imi doream un elefant cu trompa in sus, caci stiu ca in Feng Shui inseamna prosperitate. Nu am gasit, dar, pentru ca voiam, azi, am primit unul. Multumesc, prietena draga!
Mereu mi-au placut nuntile, mereu mi-a placut subiectul dragoste. Dupa dezamagiri, mai mici sau mai mari, dupa lectii invatate – sper – am ajuns la un echilibru in care pot discuta linistita despre acest subiect. In ultima perioada, nu mai sunt eu cea care deschide acest subiect. Cei dragi din jurul meu simt ca voi face acest pas curand (zambesc, pentru ca am abandonat disperarea cautarii), ba chiar si elevii ma intreaba cand am de gand sa fac un copil. Ha ha ha. Gandul exista, din ganduri l-as plamani si in aceasta noapte.
Azi, am primit un mail care mi-a placut la nebunie. Am decis sa scriu putin din el:

“Cum ţi-ar place să fie nunta ta? fastuoasă sau intimă? Atent planificată până în cele mai mici detalii sau cât mai simplă. Oricum programarea la ofiţerul stării civile e necesar a se face cu două săptămâni cel puţin înainte. partea cea mai frumoasă e cea de la biserică. petrecerea de după trebuie să te solicite la maximum sau mai puţin?”

Multumesc, femeie sensibila!

Un link pentru a-mi usura pregatirile de nunta sau macar pentru a ma inspira…

Incep sa cred, sa vad, sa simt, cum dorintele mele se adeveresc, cum rugile mele sunt indeplinite. Dumnezeu a ajuns la litera numelui meu. Multumesc Doamne!