sâmbătă, septembrie 1

Este nevoie de cărţi

O bună prietenă a cumpărat cartea mea, "Tolba cu poveşti" pentru a o dona. Mi-a trimis apoi link-ul. Am citit şi mi-a plăcut foarte mult ideea. Citiţi şi oferiţi o carte. Copiii vă vor mulţumi. Sunt sigură de asta. Eu vă mulţumesc anticipat în numele celor mici, cu suflete curate şi zâmbete pe chip.


http://roxanasieliza.blogspot.ro/2012/08/carti.html

marți, 21 august 2012

Am nevoie de cărți!


Colectionez carti!


In toamna plec in Italia unde voi organiza o actiune mai ampla pentru copilasii romani de acolo prin care vreau sa le trezesc pasiunea cititului in limba romana.


Ajutati-ma pe mine si pe ei daruindu-le o carte care voua nu va mai trebuie. O carte care sta pe raft e moarta, lasati-o sa invie in mainile lor! Ii cunosc pe micuti de acum doi ani, ei vor sa citeasca in limba romana, stau cu dictionarul langa ei, sunt curiosi si isteti. Voi organiza pe langa Biserica Ortodoxa din Perugia ateliere de citit in romaneste.

...

Vreau sa infiintez o minibiblioteca, am nevoie de voi!


Orice carte e o lume deschisa lor, sa nu-si uite limba, e pacat sa nu-l cunoasca si pe Creanga, pe Ispirescu...


Cine vrea sa sustina aceasta minibiblioteca este primit cu bratele deschise. Trimite o carte, sau cate vrei, la adresa mea: Str. Bucegi 140A, Bl. 140 A, Sc. A, ap. 5, Bacau, iar daca ai facut-o lasa-mi aici un mesaj. Plata transportului e grija mea.



Drag!

Roxana