vineri, martie 17

Vesti bune

Un manuscris predat acum vreo 4-5 ani, ale caror drepturi de autor le-am si mancat (hahaha) va aparea curand. Lansarea va fi la Targul de carte Bookfest. 
Este vorba despre un detectiv Curios si intamplarile sale. Povestile sunt scurte, pornite de la curiozitati. Grafica este foarte frumoasa! De abia astept sa o rasfoiesc si mai ales, sa ajunga la copiii isteti si curiosi!
Multumesc, editura Nomina!

Neglijenta... DOARE!

Eram insarcinata si mi s-a lucrat la o masea. Nu am mai putut ajunge ca lucrarea sa fie finalizata. Am nascut si timpul a capatat alte valori. Nu am mai ajuns la stomatolg! Maseaua este compromisa, dar caria a plecat spe celelalte. Acum, au inceput sa doara toate. Iar asta imi da dureri ingrozitoare de cap. Plus stresul ca am acceptat multe proiecte (toate dragi. recunosc), la care se adauga cele de suflet si planurile mele, plus treburile gospodaresti de care am uitat, plus micutii mei care ma solicita la joaca si la rasfat.... toate au culminat cu o criza biliara ingrozitoare, cum de mult nu am mai indurat. 
E groaznic sa zaci! E groaznic sa nu poti sta in picioare sa iti hranesti copiii! E groaznic sa nu ii poti schimba ca ai stare de voma si trebuie sa stai langa scaunul de WC.
Spe sa gasesc curajul de a merge la stomatolog! Nu mai tine! Durerea merge din aproape in aproape.