marți, iulie 2

Povesti si lecturi

Vacanta de vara ma indeamna la somn si recreere. Inca nu s-a terminat show-ul. BAC-ul ma solicita. Ma sperie mizeria din sistemul educational. Unii se imbogatesc, iar noi, cei mici, pentru cateva milioane pe care nu le poti refuza ramanem cu tinichea de coada. Cum sa iti mai doresti sa participi la BAC?
Ieri am citit... pe seara am mers sa schimb o carte ce avea lipsa pagini. Domnul librar a fost un inger. Cu zambetul pe buze, a afirmat:
- Va povestesc eu acele pagini!
Apoi, am mers la manastirea Radu Voda, unde se gasesc moastele Sfantului Ierarh Nectarie. (ma bucur nespus ca am ajuns pe insula Eghina, la mormantul sau). Imi face foarte bine sa stau cu mine, cu gandurile si sufletul meu, in liniste, in prezenta ingerilor si a Sfantului Duh. :)
Mi-am cumparat Noile minuni ale Sfantului Efrem cel Nou in Romania. Moartea sa este praznuita pe 5 mai (ziua mea de nastere). Sper sa ma ajute in implinirea dorintelor folositoare pentru suflet.
Am fost sunata de prietena de la Braila... poate fac o noua incursiune in orasul de la Dunare.  
Azi... posta... pe la universitate cu treaba... apoi o intrevedere cu o buna prietena. :)
Un amic, a reusit sa isi porneasca afacerea CURIERAT PE BICICLETA. Dragi cunoscuti, apelati cu incredere la TRIBUL. Sunt pasionati, tineri si profesionisti. :) Acordati-le o sansa. Multumesc in numele lor.
Detalii aici: