duminică, mai 5

HRISTOS A INVIAT SI MI-A DARUIT O ZI DE NASTERE DEOSEBITA!

Hristos a Inviat! Fie ca Lumina Invierii sa dainuie in sufletele si in gandurile noastre.
Anul acesta m-am simtit privilegiata si iubita. Ziua mea de nastere a coincis cu Invierea lui Iisus Hristos. Aseara, dupa ce am luat Lumina, imi tremura mana atat de rau! Nu am mai trait de mult atat de intens bucuria Invierii.
A fost o zi neasteptat de frumoasa. Am fost sunata de multi oameni, "vechi si noi". MULTUMESC ENORM DE MULT PENTRU GEST, PENTRU CUVINTELE EXTREM DE FRUMOASE (PE CARE NU LE MERIT, DAR PROMIT SA DEVIN MAI BUNA, MAI DARNICA, MAI ORGANIZATA), PENTRU DARURI. 
Mi-am facut bilantul si am constatat ca am avut un an plin, cu reusite frumoase. Finalizarea doctoratului, multe cursuri de perfetionare, calatorii bifate, lecturi numeroase, participare la cateva lansari minunate (Dan Mircea Cipariu, Bogdan Hrib, Monica Ramirez, Corina Stan), publicare de povesti in revista Meki, editarea unor carti la editura Nomina in colaborare cu alte doamne, pe tema "In gradina de legume", promovarea lui "Tobias, elefantelul colorat" la gradinite, cateva activitati caritabile la care am participat cu mare drag, piese de teatru bifate....
Pe lista de dorinte ar fi O FAMILIE. Iti multumesc Doamne daca ma auzi si ma ajuti. :)
Imbratisari, zambete si bucurii tuturor care ma cititi, ma iubiti, ma urati, ma invidiati, ma sprijiniti.... etc. Stiu ca toate au un rost important in dezvoltarea mea ca om. :)