sâmbătă, iulie 21

Curtea Veche are o propunere interesanta.... :)

Vrem sa aflam unde va petreceti aceasta vacanta si ce carti va tin companie. Fie ca cititi intr-o barca, pe plaja, intr-o cabana la munte sau in parc, avem nevoie de ajutorul vostru sa realizam cel mai frumos album al verii. Asa ca asteptam fotografiile care va infatiseaza citind pe intern@curteaveche.ro. Nu uitati sa ne ziceti si numele vostru. In curand vom posta albumul pe pagina noastra de Facebook si pe noul blog. 

Aducem cartile aproape de voi!
In perioada 19 - 22 iulie, va asteptam cu volumele voastre preferate la fEstivalul de cArte È™i muzica ce va avea loc in Piata Sfatului din Brasov, iar pana duminica va asteptam si in parcul Cismigiu din Bucuresti, unde puteti sa va bucurati de o carte buna pe iarba.
Oferta sfarsitului de saptamana
Fie ca sunteti la inceput de drum sau ati dezvoltat deja o afacere, intotdeauna e loc de imbunatatiri. Curtea Veche Publishing sustine antreprenoriatul, iar in acest weekend va oferim 30% reducere de la orice carte din colectia Profit:

Bazata pe un proiect de cercetare extins pe durata a 5 ani, aceasta carte a fost rezultatul eforturilor de analiza a peste 1400 de companii incluse in Fortune 500, din care - in final - numai 11 au indeplinit criteriile de excelenta in afaceri. Iata o carte perena, care nu este doar un obiect de studiu in cadrul programelor MBA, ci unul dintre acele volume pe care managerii si liderii corporatiilor le citesc si recitesc mereu, in ciuda trecerii timpului.

Lucian Croitoru - În apărarea
pieţelorIn apararea pietelor
Autor: Lucian Croitoru
In apararea pietelor
este o pledoarie a autorului pentru intoarcerea la esenta capitalismului, prin care Lucian Croitoru ofera solutii reale de redresare a economiei pe baze liberale autentice. Cartea cuprinde articole interviuri pe aceasta tema aparute in presa in perioada 2007-2012.

Chris Anderson - Gratuit. Viitorul unui preţ
revoluţionarGratuit. Viitorul unui pret revolutionar
Autor: Chris Anderson
In Gratuit, autorul sustine cu argumente convingatoare ca, de multe ori, companiile obtin profituri mai mari din produsele pe care le ofera gratuit, in loc sa le vanda. Pretul revolutionar - gratuitatea - a distrus unele piete traditionale, precum cea a enciclopediilor pe hartie, dar a deschis calea unor afaceri de miliarde de dolari - precum cea a motoarelor de cautare.

Recomandarea sfarsitului de saptamana:
Agentul CIA cu talpa rupta
Autor: Ion Cristoiu
Pentru ca vara ne place sa radem, va recomadam Agentul CIA cu talpa rupta de Ion Cristoiu. In acest volum, veti intalni o Romanie a veseliei generale, intinsa de la Nistru pana la Tisa si de la Cotroceni pana in Victoriei. Intr-un cuvant, cartea nu este altceva decat Romania lui Ion Cristoiu, adunata cu bune si cu rele si cu foarte mult umor intr-o lucrare literara ce exprima o stare de fapt.


De acum pana luni seara, puteti cumpara pachetul de carti format din:
Secretul longevitatii
&
Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita
de Mark Liponis ; M. Scott Peck

cu doar 40 Lei redus de la 58 Lei!
Pachet cu oferta valabila de acum si pana luni seara - 23 iulie 2012!

Ieri.... prietenie

Citeam o rugaciune...
Ma suna o prietena, trista, sa ma invite la ea... organizeaza de obicei petreceri tematice. Este doctor in cinematografie si psiholog... o femeie miniona, dar o bomb energetica. Am facut clatite si salata de fructe. Ne-am delectat cu un film vechi, cu Marilyn Monroe.. "Domnii prefera blondele"....
Am reintalnit cu ajutorul facebook-ului pe fiica dirigintei mele din generala... este cu doi ni mai mica decat mine, si ii placea cum imi faceam eu parul.... :)
O colega de la una din scolile unde am predat, m-a sunat... sa-mi spuna ca are 4 copii... 
- Tu tot singura?
- Da... tot... :)
- Tu esti ca in reclama acea cu mama care se distra la maxim, si era compatima de fiica ce venea din concediu si o gasea singura... :)) 
- Daaaaaaaaaaa... asa imi spune si sora mea... :))
Viata e frumoasa... :) cu greutatile ei cu tot... :)

N-ai sa ma poti uita.... :)