joi, noiembrie 7

Imi doresc ....:)

Imi doresc o minune in viata mea.... :) Nu stiu exact ce si cum.... las la voia bunului Dumnezeu sa imi daruiasca o minune pe care considera El ca o merit si care este de bun augur pentru viata mea.
Imi doresc sa primesc un timp dilatat sa pot face bucurii oamenilor.... sa ma intalnesc cu toti cei care vor sa ma revada (aici fac referire la  prietenele dragi Ana Maria, Gina - care mi-au solicitat o intrevedere), nu ca as fi eu cine stie ce personalitate.... sa scriu tot ce am  planuit... sa citesc foarte mult... sa merg la cursuri de dezvoltare personala... sa fac teste distractive pentru elevi... sa gandesc tot felul de activitati ingenioase... etc. :)
Imi doresc sa fie bine pentru noi toti...
Imi doresc o lume buna, frumoasa, care sa se ajute reciproc. Eu sunt fericita ca am prins astfel de vremuri, cand toti eram egali, cu un serviciu fiecare, si ne ajutam unii pe altii, ne imprumutam unii altora haine, obiecte casnice (oale pentru gem, cazane pentru tuica, aparat de facut suc de rosii... etc.). Acum, tehnologia ne omoara. Ne credem interesanti ca avem e-book-uri si cartile nu mai sunt pentru noi.Am devenit ecologisti. daca nu ai iphone si doar un amarat de Nokia, nu ai valoare. Ce daca ai diplome, daca ai salariu de mizerie? :(
Imi doresc copii cu vise si sa aiba puterea si energia de a le construi!
Imi doresc sa fac multi copii si batrani fericiti de acest Craciun... si poate voi primi in dar un COPIL! Amin. :)