miercuri, mai 4

Zile de mamă

Ieri nu m-am simțit prea bine. Am făcut o nevralgie urâtă, cu o ușoară criză biliară. Dragii mei puiuți, au simțit că nu sunt în formă, deorece le dădeam biberonul, îi schimbam și apoi îi lăasam în pătuț, fără a vorbi cu ei, a mă juca și a râde cu ei. Așadar, au ales să doarmă pentru a putea să dorm. Ne-am trezit cu toții la 12. Zâmbetele lor mi-au dat putere să rezist până a venit Silviu de la servici. Am primit o cărticică de poezii foarte scurte - catrene - ”În ogradă” de Cristina Leoacă de la Editura A.T.U Publishing din Sibiu. Am citit cu Ana, deoarece Horia a dormit. De obicei, când este înnorat sau plouă ei sunt somnoroși. 
Pe seară a venit Diana, sora lor. Ne-am jucat cu jocul Story Cubes. Am creat povești. A fost drăguț. Apoi, am citit micuților din cartea care este ”magică” în aducerea lui Moș Ene, intitulată ”Iepurașul care voia să adoarmă” de Carl-Johan Forssen Ehrlin, psiholog. La micuții mei a avut efect invers: au căpătat poftă de râs și de joacă, mai ales Horia care este extrem de vesel și de jucăuș. 
Îmi place atât de mult când gânguresc! Sunt adorabili. Sunt atât de pufoși,miros atât de frumos, încât îmi vine să îi mușc, să îi pup, să îi țin mereu în brațe. Nu o fac decât în caz de nevoie, dar îi mai iau și pentru a-i plimba, pentru a le arăta pe fereastră pomii, cerul, păsările. 
Mulțumesc în fiecare clipă Bunului Dumnezeu pentru aceste minuni, dar și pentru că este lângă mine și mă ajută să îi cresc. Oricât de pregătită am fost pentru a deveni mamă, nu m-aș descurca singură, cu doi bebeluși fără ajutorul lui Dumnezeu. 
Când m-am mutat în casa soțului, am găsit două icoane: cu Sf. Mina - care pe mine m-a ajutat mereu și cu Sf. Stelian, protector al copiilor. M-am rugat mult și m-au protejat. Am avut o sarcină foarte ușoară, fără complicații și tot a decurs extraordinar de bine. 
Dragi viitoare mămici, credeți și rugați-vă! Bunul Dumnezeu și sfinții vă aud. 
O zi minunată, cu mulțumiri și spor în toate!