duminică, decembrie 26

Oameni dragi, va multumesc

final de an, cu oboseala, cu bune si rele, cu veselie si tristete, cu dezamagiri - dar am invatatla scoala ca inima este un muschi puternic si indura multe - si impliniri, cu oameni buni si mai putin buni.

vreau sa multumesc tuturor oamenilor din viata mea, buni si rai.. :) urmeaza premiul OMUL ANULUI 2010 pentru mine.

va fi o postare lunga, desi am sa scriu putin pentru fiecare om drag mie. am sa revin cu scrisori prin posta... traditionala sau electronica.

MAMA - te iubesc si iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat; ma bucur ca pe ultima suta de metri mi-ai spus ca sunt o fata minunata si crezi in mine. nici nu sti cat de mult voiam sa aud asta de la tine!

SOR - esti cea mai frumoasa, desteapta, minunata, vesela si adorabila sora de pe Pamannt; ma bucur ca am avut ocazia sa fiu prima care ti-a dat ciocolata ( la o saptamana de zile) si mi-am dorit sa vorbesc cu tine la telefon cand mi-a spus mama ca barza mi-a adus o surioara.

Catalina - verisoara mea draga, cea mai mica dintre toti verisorii mei, dar cea mai sufletista; cea care ma incurajeaza si imi citeste blogul. Sa iti fie bine acolo departe, in Washington. sa il educi frumos pe Alexis.

B. - omul care m-a invatat ca dragostea are forme geometrice, iar el m-a iubit cat un triunghi isoscel. acum, pot rade de asta. :) multumesc ca am descoperit alti oameni pornind de la tine.

T. - omul care m-a cunoscut puternica, ne-am sustinut reciproc, am crescut putin unul departe de altul, ne-am vazut cateva zile in vacanta; totul s-a terminat cum a inceput, la distanta, si imi ureaza sa devin mai puternica, mai inteleapta, mai optimista (cum? cand oamenii nu au cuvant si ma ranesc?), mai increzatoare. multumesc. iau lectii, ma antrenez. multumesc ca ai trecut prin viata mea.

L. - multumesc ca m-ai fotografiat stiind ca nimeni nu-mi va mai face fotografii. pacat ca uneori, frumusetea conteaza mai mult decat sufletul.

Livia - multumesc pentru ca esti, pentru sedinta foto din aprilie, pentru ca...

Clau - esti tiza mea, care vede puterea si sensibilitatea din sufletul meu. multumesc ca mi-ai tradus povestea soricelului, multumesc ca stii ca voi avea succes.

C. - multumesc omului cel mai violent, dur, frustrat care m-a determinat sa iau masuri, si sa inteleg ca exista si oameni rai. da, sunt sigura ca pentru el, pentru duritatea sa, eram prea visatoare. poate ca i-am acordat mult prea mult timp si incredere. multumesc ca mi-ai aratat partea urata a vietii. am sa o ocolesc.

MB - multumesc ca ma incurajezi sa scriu; multumesc ca mi-ai aratat ca uneori optimismul meu exagerat ma face sa nu vad realitatea.

Diana - multumesc ca imi arati ce frumoasa este lectura si cat de valoroasa este o carte. multumesc ca esti langa sufletul meu.

Ajnanina - multumesc ca ma citesti si ma incurajezi si-mi arati ca orice rau duce spre bine.

nimeni - datorita caruia am descoperit atatia oameni cu suflet mare; multumesc ca am descoperit falsitatea si am invatat sa-mi ascult intuitia. regret ca m-ai facut sa-mi pierd increderea in oameni... sa-mi fie frica de intuneric si de mine.

Richard - omul care a crezut ca merit sa mai traiesc. :) multumesc.

Fane - multumesc pentru dialog, pentru ca mi-ai redat increderea ca sunt mai mult decat normala, pentru ca crezi in visele mele. :)

F. - multumesc pentru cartea daruita, pentru ca ai raspuns prompt la dorinta mea de a fi de folos, pentru ca mi-ai acordat timp (stiu cat de pretios este), pentru materialele de dezvoltare personala.

Alina Buzatu - multumesc pentru ca m-ai ajutat sa inteleg ca scrisul si dorinta mea de a publica povesti nu este o obsesie. multumesc ca mi-ai aratat ca este cazul sa comunic, fara temeri. multumesc ca, datorita tie am ajuns la Casa Florian si am cunsocut-o si pe Corina, care m-a comparat cu un inger.

Mikka - multumesc ca nu ma uiti si din cand in cand ma resetezi cu adevaruri.

Mirey - multumesc ca te gandesti adesea la mine ; stii cine mi-a scris mail de Craciun? scriitoarea Ana Lexa, pe care am contactat-o datorita cartii ei, primita in dar de la tine, cred ca anul trecut pe vremea asta. (da, vreau sa-i calc pe urme si sa devin o scriitoare care sa scrie frumos, pe intelesul tuturor).

Mihai Cuza - multumesc pentru ca am ce invata de la tine, pentru ca ma corectezi; pentru ca stai acolo in umbra si imi acorzi aplauze, dar si bobarnace la timp; multumesc pentru sustinerea in proiectul Braille.

ANP - redactorul care crede in mine, si careia ii plac povestile mele.

Rodica - multumesc pentru grija, sufletul tau cald, pentru ca ma citesti, pentru ca m-ai sunat in acel moment urat al vietii mele.

Oamenii ( nu, nu de la Minolta) de la IDC - multumesc ca am descoperit frumosul, zambetul, povestile;

Oana (Buterrfly) - multumesc ca, desi nu ne-am vazut decat de doua ori, crezi in mine.

Adriana - multumesc ca mi-ai "furat" acea poveste care a devenit o adevarata legenda; datorita povestii te-am cunoscut. :)

Iuliana - multumesc pentru magia ce ai adus-o in viata mea. am descoperit copiii tai minunati; am invatat de la tine ca se poate si suferinta ne face mai puternici; intr-o zi iti voi spune mai multe.

Ciprian - multumesc ca ai citit o parte din povestile mele... si nu ai ras. din contra... m-ai incurajat... :)

Darry - multumesc ca esti in viata mea, si te bucuri de zambetul meu. traieste-ti visele!

Karina - multumesc pentru toate surprizele placute daruite, pentru incurajari in momente ciudate pentru mine, cand simteam ca nu mai am putere sa ma ridic.

Aspazia - multumesc ca ma cititi si credeti in mine.

Anouk - multumesc ca imi esti prietena de atatia ani; multumesc ca fiul tau mi-a corectat si lecturat povestile.

Monica O. - multumesc ca iti sunt draga si ma sustii.

cred ca e cazul sa ma opresc aici. sunt cativa din oamenii care imi sunt aproape. majoritatea sunt SUPERBI, MINUNATI, SPECIALI. dar cum exista si exceptii, viata mi-a daruit si pe aceia rai, ca sa am termen de comparatie, si sa invat ca, nu tot ce zboara se mananca.