marți, octombrie 11

Melodie in dar

O melodie care imi starneste dorul. O melodie care ma face sa plang. E un dar... il accept si o ascult din nou, si din nou.



Sunt o femeie iubita, rasfatata. Ca nu sunt de cine vreau eu si mi-e greu sa accept... nu mai discut. Nu mai vreau sa ma pun de-a curmezisul. Important e ca sunt, mai ales intr-o perioada grea, dar zau ca e frumoasa, a vietii mele. Femeile fug din preajma mea. Probabil reusesc destul de mult. Niciodata nu sunt singura, ceea ce e minunat. Prieteni, ingeri, dusmani.... cineva apare sa-mi tina de urat.

De dimineata, ramasa fara benzina, am pornit spre scoala pe jos. Vaaaii...si am inghetat. Si, prin parc oamenii alergau. M-am bucurat ca fac miscare. Un cuplu de batrani mergeau de mana. Mi-am zis instantaneu:

"Asa vreau sa ajung si eu!"

Tocurile mele i-au facut sa se intoarca. Mi-au zambit. Le-am rasplatit zambetul.

Elevele mele - scolarite sincere si copilaroase - mi-au admirat rochita. Nu mai conteaza ca am inghetat. Conteaza ca le-am placut. Si eu aveam modele de vestimentatie printre profele mele din generala. Retraiesc senzatia inversa sau feedback, ca sa folosesc termeni specifici.

M-am inscris la un atelier de scriere, sustinut la AdLittera de scriitoarea MOnica Ramirez, care a inceput sa scrie stand in concediu de crestere copil. Ce frumoooooos! Si eu vreau.... :))

Aseara am mers la clubul de lectura, la Anneis, Hoby Cafe, Strada Negustori. O doamna mi-a spus ca am inceput bine: intai povesti, apoi copii. Oare? Bineinteles ca da.
La plecare, am parcurs distanta pana la autobuz in compania unui pusti, nu stiu daca are mai mult de 25 de ani - ce e sub 30 eu consider pusti -, ce ma impresioneaza prin cultura sa polivalenta. Deci nu l-am impresionat cu nimic. Stia tot. Teatru? Bifat... mi-a recomandat chiar niste piese super. Muzica... la fel. Carti nu mai discut. :) Ador sa descopar astfel de tineri. Tineri patrioti. Bravo lor. Eu, nu mai suport tara asta. In fiecare zi mi se ia si mai mult. Astept o minune, astept un bilet, astept un contract, astept un barbat (glumesc)... astept sa am sansa sa fiu in alta tara. Daca se poate sa fie Franta, cu atat mai bine. Da... ma amuz,... am primit cerere in casatorie acum cateva minute.... de la un iranian, irakian.... nu stiu ce este. :))

Interviu despre iubire

Toata lumea vorbeste despre iubire... Lectii, carti, seminarii.... si, cu toate astea de ce nu  iubim neconditionat?