duminică, noiembrie 4

Balada agatatului pe net :) (primita pe email)

Va spun un lucru strict secret:
M-am abonat la internet.
In prima zi de stat pe chat
Noua gagici am agatat.
 
Si le-am chemat la 7 fix
La bar, in cartierul X.
Cand le-am vazut pe toate 9,
Doamne, papara fara…oua!
 
Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior
 
A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz
 
A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat:
“Salut, sunt Silvia Scarlat”
 
A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva.
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse de camion.
 
Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat,
De la efort, a lesinat.
 
A sasea-i buna ma incita,
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi,
Trei maini, un ochi si doua guri.
 
A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic
 
A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
“Eu sunt Marina ” mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit
 
Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era…Marin !!
 
 

Test de personalitate - foarte interesant :)

Esti triunghi, cerc, patrat, sau forma neregulata?

Publicat pe 20 Septembrie 2012
Iata ce ai de facut! Ia-ti o foaie de hartie si un pix si sa vedem ce dezvaluie despre tine, acest test de personalitate.    
Avem patru forme: un triunghi, un patrat, un cerc si o forma neregulata. Pe foaia ta de hartie trebuie sa desenezi cele patru forme plus inca una dintre ele, la alegere. Asadar, va trebui ca una dintre forme, aceea pe care o vrei tu, sa se repete.
Poti sa desenezi aceste forme exact asa cum doresti. Nu conteaza marimea sau culoarea lor si nici culoarea hartiei pe care desenezi nu are importanta.
Testul personalitatii dominante.
 Afla ce personalitate dominanta
 ai!
Daca ai desenat asa cum indica instructiunile si una dintre forme se repeta, atunci e timpul sa afli ce tip de personalitate dominanta ai.

Test de personalitate
Acest test are la baza o teorie in psihologie: avem tendinta de a atrage anumite forme si structuri, in functie de personalitatea noastra dominanta, de educatie, de cultura pe care o avem.
Daca ai desenat triunghiul de doua ori, atunci ai o personalitate Triunghi.
Daca ai desenat cercul de doua ori, atunci esti Cerc.
Daca ai desenat patratul, atunci ai o personalitate tip Patrat
Iar daca ai desenat Forma neregulata… atunci aceasta te reprezinta. 
Triunghiul
Triunghi
Motto-ul tau: "Urmeaza-ma si fa ce iti spun!"
Inca din vechi timpuri, triunghiul a simbolizat puterea si spiritul dominant. La vechii egipteni, de exemplu, triunghiul avea valente sacre fiindca ei isi ingropau faraonii morti in morminte cu forma de piramida.
Triunghiul semnifica un sistem ierarhic chiar si astazi, zilele noastre. Puterea este mereu concentrata in varful triunghiului.
Persoanele care au preferat aceasta forma sunt foarte ambitioase, probabil au calitati de leaderi si sunt foarte interesati de carierele lor. Voi sunteti oameni de actiune! Iubiti sa vedeti ca lucrurile sunt facute asa cum trebuie si ca inregistrati succes dupa succes. Aveti calitati vizionare si stiti sa luati cele mai potrivite decizii, de cele mai multe ori.
Daca si tu ai desenat triunghiul de doua ori, atunci esti o fire decisa. Iti place sa iei hotariri ferme, atat in ceea ce te priveste, cat si in ceea ce ii priveste pe ceilalti. Esti o conducatoare! Aceasta atitudine iti aduce numai de castigat, dar si de peirdut la capitolul relatii interpersonale, caci oamenii vad o anume latura agresiva de care se feresc.
Dar, precum un magician, esti singura persoana care poate sa faca lucrurile posibile. Orice tel, orice provocare, va capata forma dorita, caci ambitia ta nu are margini.

Cercul

Cerc

Motto: "Pastreaza-ti zambetul, voi incerca sa te ajut".

Daca in desenul tau cercul apare de doua ori, atunci esti o fire optimista. Dintre cele patru forme, cercul exprima cel mai mult grija si empatia fata de ceilalti. Scopul tau in viata este sa aduci calmul si sa mentii pacea, oriunde in jurul tau.

Tu esti persoana care reuseste sa ii tina aproape pe toti ceilalti, cea care pune pret mai tare pe binele comun decat pe cel propriu. Cercul a fost inca din vechi timpuri, simbolul armoniei.
Esti de asemenea, o persoana tare sensibila, careia ii pasa de sentimentele celorlalti, dar care poate fi usor ranita de duritatea din jur. Totusi, datorita spiritului tau optimist, tot ceea ce este negativ nu te doboara, ba chiar iti da forta. Iti place sa lucrezi in echipa si sa inregistrezi succese de echipa.

Exprimi bunatate, grija si afectiune foarte bun comunicator, caci stii sa fii un bun ascultator. Esti persoana pe care se poate baza oricine la necaz, un sprijin de nadejde, acel cineva care stie sa rosteasca cele mai bune cuvinte la momentul potrivit.

Oamenii din jur te iubesc si te apreciaza, ba chiar, reusesti sa ii inspiri cu bunatatea ta.

 

Patratul


 patrat

Motto: "Spune-mi pana cand si termin".
Daca si tu ai desenat patratul de doua ori, atunci inseamna ca ai o personalitate foarte meticuloasa. Iti place sa vezi ca totul este bine structurat si organizat.
Drept pentru care, poti fi un bun administrator sau maneger. Reusesti sa ii organizezi cu succes pe cei din jurul tau. Iti place sa lucrezi cu date, cu statistici si ai multa rabdare. Nu renunti la ce ai de facut, pana acel lucru nu a fost savarsit pana in cel mai mic detaliu, la perfectie.
Esti de asemenea o persoana foarte verticala, care isi ghideaza viata dupa certe valori etice, pe care le impune si celorlalti. De asemenea, pentru tine, jobul este foarte important. Ti-a placut mereu sa te prezinti impecabil in fata tuturor, iar ei sa nu aiba ce sa iti reproseze.
Vrei ca totul sa fie mereu in ordine, “asa cum trebuie” si depui toate eforturile ca sa se intample asta. Daca insa ceva nu merge conform planului, reactionezi destul de impusiv si nu poti intelege ca uneori, lucrurile trebuie sa le iei exact asa cum vin…
 Forma neregulata
forma neregulata
Motto: "Granitele nu sunt pentru mine!"

Daca si tu ai desenat forma neregulata de doua ori, inseamna ca esti o persoana caracterizata, din cap si pana in picioare de un spirit libertin si creativ. Esti o persoana originala, care ia mereu in calcul o multime de posibilitati. Pentru tine viata este colorata, in niciun caz rigida. Nu ai idei fixe si orizontul larg deschis catre tot ceea ce poate fi interesant.

Iti place sa faci lucrurile altfel. Altfel decat toata lumea. De multe ori lansezi tot felul de trenduir, mereu vii cu idei noi care sunt foarte apreciate de catre cei care stiu sa intuiasaca valoarea lor. Altii te pot considera chiar, un pic ciudatica, dar chiar e pronlema lor! Ai diverse talente, iti place sa creezi, sa inventezi.

Nu accepti barierele sub nicio forma si preferi mai degraba sa le arati celor din jur ca exista o multitudine de perspective. Iti place sa te distrezi, esti o fire pozitiva si calda. Ceea ce iti aduce popularitate si aprecierea celor din jur.
Imagine: Thomas Hawk