joi, februarie 19

Cuvinte magice

Multumesc...iarta-ma...imi cer scuze...pardon...te iubesc... Da: magie! Pot face minuni.
Dar...voiam sa va amintesc de: SUPERCALIFRAGELISTICEXPIALIDOSHAN.
Repetati cand sunteti nervosi si zambiti!
O zi magica va doresc!

Frumoasa si bestia

Frumusetea este o arma. Poate deschide usi ferecate. Multe femei isi doresc sa fie frumoase. Eu, imi doresc sa fiu bestia.

[Frumusetea complexeaza si este greu sa-ti faci prieteni adevarati in randul persoanelor de acelasi sex cu tine. Femeile nu se simt intotdeauna confortabil in prezenta ta. Barbatii care intorc capul dupa tine pe strada isi vad de drumul lor. Si tu ramai tot singura, singura cu tine si cu frumusetea ta, vazand de propriul drum. E drept ca frumusetea isi are atuurile ei si as fi ipocrita sa o reneg. Frumusetea nu-ti tine de cald insa noaptea, frumusetea nu inseamna insa si inexistenta complexelor, a suferintei sau a intrebarilor "de ce" si a raspunsurilor "pentru ca nu exista un raspuns". ] -sursa GARBO.RO

Danseaza cu mine

Un fulg vine la ureche si-mi spune: "Te rog, danseaza cu mine!" Zambesc, ii raspund in soapta: "Nu pot...nu aud muzica. Cred ca avem lumi diferite." Se indeparteaza trist: "Nici macar nu ai incercat. Muzica se simte. Asculta, INTOTDEUNA, muzica sufletului. Pacat...ai un suflet frumos."