vineri, decembrie 30

Bilant 2016

Multi ani frumosi si impliniti am avut in viata mea de 39 de ani. Insa, an ca 2016, nu am avut nicicand! 2016 a fost un an MAGIC!

Chiar din prima luna, IANUARIE, am trait bucuria nemasurata si de neexprimat in cuvinte de a deveni MAMA. Si nu orice mama, ci mama de gemeni, fata si baiat. Tot in ianuarie au aparut si doua culegeri de biologie pentru bacalaureat la editura NOMINATRIX.
Februarie a sosit cu o usoara depresie postnatala. M-am trezit singura, sa am grija de doi copii, plus treburi gospodaresti, sechestrata la domiciliu. Cum sa nu te destabilizezi?
In martie am inceput atelierele Smartkid prin bunavointa prietenei Liviei Lucan Arjoca, care a pus bazele Asociatiei 7 Arte. Multumesc! 
Aprilie a sosit cu reinceperea muncii la un caiet de zoologie, inceput de pe vremea cand eram insarcinata si din cauza imensitatii burtii nu mai puteam sta la calculator. 
In mai mi-am aniversat cei 39 de ani. 
Iunie a sosit cu povesti despre gemeni.
In iulie, pe 17 am avut dublu eveniment: nunta si botez. A fost minunat! Emotii de toate felurile. 
In august, plimbari prin parcurile din apropierea casei. Era luna in care organizam atelier la Costesti - Valcea, insa anul acesta am fost fortata sa spun pas. Micutii erau prea mici sa ii las acasa, iar sa mergem cu totii era dificil. Matizul este prea mic pentru o familia atat de mare! Hahaha! Am scris ppovesti scurte pentru editura Nomina.
Septembrie a venit cu tentatia tot mai mare de a reveni la scoala. :) Dar nu se putea! Micutii sunt adorabili si vreau sa ma bucur clipa de clipa de puritatea, veselia si gingasia lor. Sunt foarte ageri si agili. S-au ridicat in picioare la 6 luni Horia, la 7 luni Ana. Tot luna aceasta mi-a aparut caietul de zoologie la editura Booklet. Uraaa!
Octombrie a sosit cu finalizarea unui caiet de ecologie, trimis la editura Booklet. Va aparea in 2017. 
Noiembrie a venit cu targul Gaudeamus la care am participat dupa mult timp. :) Am devenit reprezentant carti Usborne. Chiar daca merge greu si cunoscutii sunt sceptici, eu sunt increzatoare si voi comanda pentru micutii mei. Cartile sunt absolut minunate! Calitatea este net superioara! Plus ca am avantajul de a invata si limba engleza.
Decembrie a sosit cu bucurii, cu primul Craciun in patru.
A fost un an minunat! Cu noutati, cu frumos, cu mii de zambete, cu bucurii, impliniri, multe concursuri castigate (premii in carti pe care eu le ador, micutii asemenea. Am inceput sa construiesc biblioteca micutilor). Am avut parte de SANATATE, ceea ce ne dorim pentru toata viata si pentru toata lumea. 


Dorinte 2017:
1. SANATATE, SANATATE, SANATATE.
2. Sa cunosc OAMENI.
3. Proiecte interesante.
4. Multe activitati cu micutii.
5. Mers la stomatolog. Urgent!
6. Sa scriu mult, foarte mult si sa public povestile cu si despre gemeni. 
7. Sa merg la teatru.
8. Atelier in Costesti.
9. Sa duc micutii la mare si la Costesti.
Si ce o vrea Dumnezeu sa ne mai ofere. 
La multi ani, 2017!