joi, noiembrie 21

La Gaudeamus

La Gaudeamus... ceva lume in seara aceasta... :) 
Cateva lansari... actori.... oameni care iubesc cartea! :)
Tobias nu a avut parteneri de joaca... doar doi copii, un baiat si o fetita, frati,au primit elefantei albastri, decupati si realizati cu multa migala de o prietena de nadejde, Anda Jidoveanu! :) Iti multumesc si aici, prietena draga si extrem de talentata!
Mi-am imbogatit colectia de semne de carte cu doua semne de carte: unul de la Renault - Dacia (mi-a dat un reprezentant, spunand haios: " E gratis,puteti lua!", desi eu m-am apropiat de stand vazand ca in spate era o scena in care scria "Lumea povestilor" ), iar celalalt de la o colega de franceza la una din scolile prin care am "trecut", acesta fiind realizat din frunze presate. SUPERB! Multumesc, Dana! :)
Am luat cateva carti... "Povestea vietii lui Hans Andersen", doua carti cu retete, "Semne de iarba" povesti scrise de Silvia Kerim si ta-na-na-naaaaaaaaaaaaaa.... surpriza! Am descoperit ca un fragment din Tobias a aparut intr-o antologie de texte literare pentru prescolari,alaturi de scrieri de Tolstoi si alti oameni grei. :) M-am bucurat! :) :)
Va doresc sa va faceti timp sa vizitati targul de carte GAUDEAMUS! Exista multe carti la numai 3, 5 lei. :) 



Nebunii cu doi de i,asa cum "copiii mei" e cu trei de i... :)

Uneori, as vrea sa fiu departe... in alt oras... in alta tara... sa fiu eu, cu viata mea... si proiectele mele... :)
Alteori, as vrea sa am o familie a mea, vreo 2-3 copii (asa cum am descoperit - noroc cu "lauda" pe facebook - ca are un ccoleg din liceu, medic in Belgia; a plecat cu un baiat de aici, unul in burtica mamei si acum I-a mai adus barza o fetita), un sot relaxat, vesel si optimist... si cu toate acestea, descopar ca mi-e teama...sau poate sa vina totul pe tava...  :)) :))
Azi vreau sa stau si sa scriu... cate o poveste pentru fiecare om care imi iese in cale... asa cum , doamna  secretara ma intreba vazandu-ma pe hol, daca nu mai scriu si eu vreo carte, pentru ca are un nepot care imi citeste povestile.
Si as mai vrea sa fiu o zana care sa aiba puterea de a aduce bucuria si implinirea in fiecare casa... :)
Cu toate astea, am obosit, dar rezist... si ma bucur... :)
Un strop de culoare este setata
Cand plapuma este aruncata.
Inima vioi tresare si asteapta
Cand aude vibratia adormita.
Soapte ce candva le-ai fi crezut,
Te fac sa ramai in asternut.
Temeri si nebunii desarte,
Te provoaca sa pleci cat mai departe.
In lumea asta larga s-o apuci,
Sa cresti pinguini si pui de cuci.
Sa nu ai nicio multumire,
Sa ajungi la manastire...
Sa spui rugi si sa ceri iertare...
Sa dispari din lumea aceasta mare...
Maine imi doresc sa dansez, sa desenez, sa decupez... sa imi fac un loc al meu... cu multe geamuri si un semineu...
In weekend vreau  sa cant si sa rad, sa tricotez vieti si sa zbor spre prieteni dragi... in colturi de lume aruncati... :)
De luni, as vrea sa am am afacerea mea... sa scriu... sa educ... sa lucrez cu copii isteti si dezinvolti... :)
De marti, poate calatoresc printre carti si conturez harti... navigez pe internet si pe facebook sa vad cati copii s-au mai nascut, ce imi prevad astrele, ce maxima are ziua in curs... :)
Miercuri, e ziua de jocuri...fie un scrabble, un tenis, un macao sau un toci. :)
Joi, voi cunoaste oameni noi... si buni.. si calmi... si ingeri... si de soi... :)
Viata o vreau sa imi fie senina...joaca...divina... vesela... nobila... recunoscuta... dulce... film de revazut in perioada sarbatorilor de iarna... (spuneti voi, dragi cititori ca nu vizionati in fiecare an de Craciun aceleasi filme.... chiar de le cunoasteti pe de rost!!!!). :)