marți, ianuarie 21

Matizul meu curajos

Nu am masina tare... dar imi este tare draga. E a mea... luata cu bani munciti.... cu truda. Are multe lipsuri, dar e fasneata si descurcareata!
Ma doare cand oamenii rad de ea....:)
Dar ne facem noi mari!.... :)

Articol: ”Cum să reziști celor care te trag în jos!” :)

http://astrodeva.wordpress.com/2013/10/12/cum-sa-rezisti-celor-care-te-trag-in-jos/

CUM SA REZISTI CELOR CARE TE TRAG IN JOS


SAyafB0fQRCQwgM0p4bS_urlEnergia unei persoane negative poate sa faca din iulie ianuarie. Nu poti evita tot timpul persoanele negative, chiar daca ai dori.
Familia, prietenii, colegii de serviciu, sefii – uneori trebuie sa avem contact zilnic cu oameni care radiaza energie negativa.
Iata aici cateva sfaturi care te vor ajuta:
Oamenii negativi intotdeauna vad paharul ca fiind pe jumatate gol.
Ei spun intotdeauna nu si adesea se asteapta la ce este mai rau in orice situatie.
Ei ii critica in majoritatea timpului pe ceilalti.
Ei sunt rapizi cand este vorba de a suspecta pe altii ca fiind gelosi, voitori de rau si egoisti.
Ei insisi sunt egoisti si reci, devenind calzi doar fata de cei de pe urma carora beneficiaza de ceva.
Ei te fac sa te simti nefericit si epuizat, ori de cate ori te afli in preajma lor.
Daca cunosti pe cineva care este asa, si ai dori in subconstient sau in mod activ sa stii cum sa re relationezi fata de el, aici sunt cateva ponturi pe care le-am incercat si le-am gasit ca folositoare.
Inceteaza sa te simti ca un martir sau sa iti tii capul in nisip. Recunoaste efectul pe care il are o persoana negativa asupra ta, si hotaraste-te sa faci ceva in legatura cu asta.negativa
Persoana negativa se hraneste cu reactiile tale. Nu da de inteles ca te simti ranit, deranjat sau furios datorita cuvintelor sau actiunilor ei.
Tine interactiunile si conversatia limitata la strictul necesar. Uneori, oamenii pozitivi si sensibili nu se pot opri din a fi draguti si deschisi fata de persoana negativa. Greseala!
Mentine distanta si ramai radios.
Asculta muzica frumoasa si alinatoare ori de cate ori poti. Cu adevarat, muzica vindeca si purifica.
Proiecteaza pozitivul! Iesi afara si fa ceva bun pentru cineva. Da o mana de ajutor. Ofera un zambet.
Aminteste-ti, rautatea si cuvintele crude care vin de la o persoana negativa sunt o expresie a propriei ei nefericiri si frustrari. Ele nu reflecta si nici nu ar trebui sa reflecte ceva negativ asupra ta.
Si in cele din urma, invata sa cureti panzele de paianjen ale negativului si sa treci la aer curat. „Oamenii toxici vor polua totul in jurul lor. Nu ezita. Da cu tamaie.”
Mandy Hale, The Single Woman: Life, Love, and a Dash of Sass/Femeia singura: viata, dragoste si un pic de originalitate
Surse pentru acest articol cuprind:

MULȚUMESC OM BUN

CHIAR DACĂ M-AM SUPĂRAT PE FAPTUL CĂ NU SUNT APRECIATĂ... AM ÎNȚELES CĂ UN PRIETEN (DEȘI UNEORI RELAȚII DINTRE BĂRBAȚI ȘI FEMEI NU SUNT PRIETENII, CI MAI MULT) RĂMÂNE UN PRIETEN.
MULȚUMESC CĂ M-AI ÎNSOȚIT PE O VREME ÎN CARE NU PUTEAI DECÂT SĂ NUMERI BANI, SĂ DORMI, SĂ CITEȘTI SUB PĂTURĂ... AI SACRIFICAT CĂLDURA CAMEREI PREZINDENȚIALE PENTRU A MERGE CU MINE LA DAUNE ASIGURĂRI. 
CHIAR DACĂ NU SUNT PERFECTĂ (VORBA CÂNTECULUI: ”NICI NU VREAU, NICI NU POT!”)... MĂ STRĂDUIESC SĂ REALIZEZ MULTE LUCRURI. TOCMAI DE ACEEA ȘI GAFEZ... CĂ NU STAU PE MARGINE... CĂ NU ȘTIU SĂ MĂ OPRESC.
MII DE MULȚUMIRI ȘI PROMIT CĂ MĂ REVANȘEZ. NU AM UITAT CE M-AI ÎNVĂȚAT: ”TOTUL SE PLĂTEȘTE!”