marți, mai 17

Prietenă dragă

Ieri ne-am trezit la 10. Cu mici întreruperi de gîngureală, dar ne-am odihnit. 
Am spălat o mașină de lucrușoare pentru micuți. Am sortat hăinuțe și le-am pus pe cele noi în sertare. Am decis unde facem botezul și nunta. Mai avem de căutat biserică... pentru că, dacă taxele diferă de la o biserică la alta, clar vom face unde este mai ieftin. Sper să reușesc să fac la biserica al cărei sfânt m-a ajutat pe perioada sarcinii. Doamne ajută!
După amiază am primit vizita unei prietene dragi, colegă de facultate, Anouk. micuții au fost puțin plângăcioși pentru că nu își făcuseră programul de somn. După un somn de 30 de minute, au fost veseli și prietenoși, au gângurit și s-au lăsat fotografiați. 
În această dimineață, am asistat la un număr de judo al micușilor. Ana s-a rostogolit, i-a pus picioarele pe față lui Horia, iar acesta i-a luat piciorul la mușcat. Hahaha! Distracție maximă cu ei. :)
Citeam un articol despre Vigantol sau vitamina D3. Medicii recomandă din primele zile câte două picături pe zi,iar părinții consideră că nu este benefic, că determină închiderea rapidă a fontanelei și calcifierea creierului. 
Așa și despre vaccinuri.Citesc tot felul de povești, încât îmi este efectiv teamă de fiecare dată când se apropie termenul pentru administrarea unui vaccin.