marți, octombrie 18

Surpriza

Printre rugi si dorinte si simtiri si trairi si doruri si mesaje, imi gasesc timp sa fac  curat. Lunea ca nelumea, dar asta sunt eu. Mereu altfel, mereu atipica. Ascult radio Itsy Bitsy. Intamplator radioul nu a acceptat decat aceasta frecventa? Cu siguranta, NU. Este un radio pentru copii si parinti. Invat, invat si iar invat. Orice. Mai nou, cum se creste un copil.

Se rescrie Scufita Rosie in versiunea copiilor. Ma amuz teribil. Rad de una singura in casa pustie. Rufele se impaturesc mai usor, cantecele pentru copii sunt ritmate si ma ajuta sa ies din tristete. Manualele se oranduiesc singure la locul lor.

Cred ca e minunat - si greu, constientizez -, sa fii parinte. Cum sa fii suparat sau sa nu-ti treaca oboseala cand auzi cate o perla de a pustului tau? Eu una sunt fascinata. :)

"Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea." (Marcu, 11:24) Amin. 

Minunile curg. Povestile mi se scriu pas cu pas. 
Mi-e drag sa pregatesc omului drag cate o surpriza - minuscula, simpla, banala -, in fiecare zi. Reusesc? Nu stiu. Cunosc  doar dorinta-mi arzatoare de a putea transmite un gand, o imbratisare, un vers, o poveste...

Astept cu nerabdare sa imi implinesc visele.. :) sa scap de corvoada ce-mi atarna de suflet si sa zbor spre iubire, libertatea de a fi noi doi o poveste cu inceput si fara sfarsit.... :)

Cand telefonul nu suna... urechile isi pierd auzul.
Cand glasul tau este vesel... inima imi tresalta de bucuria ca esti bine.
Sa-ti fie zilele calde si munca sa dea roade.
Sa-ti fie noptile linistite, caci imbratisarile mele sunt cu tine aievea.

Drum bun, spor, inspiratie, zambete, impliniri.