marți, decembrie 6

Minunile exista... Mos Nicolae ma iubeste

Eu cred in existenta mosilor Nicolae si Craciun. Pe langa darurile primite de la mama si cei din familie, primesc cadouri de la "oameni" speciali, care sunt soli ai mosilor.

De exemplu azi, am primit bomboane... post-it-uri cu turnel Eiffel, o felicitare (eu sunt colectionara de felicitari) superba, in forma de fluture, multe surprize placute... fotografii cu copii citindu-mi cartile (MULTUMESC PARINTILOR DEOSEBITI, CARE ISI EDUCA FRUMOS COPIII; CINSTE LOR; SUNT MODEL PENTRU MINE).

Dovada ca atunci cand crezi in ceva se intampla, am avut surpriza de a fi desemnata castigatoarea concursului organizat de blogul "Ganduri pentru fiecare zi". Asa suna anuntul:
"Castigatorul Concursului ,,Cărţile de căpătâi ale cititorilor,, este DOAR NOI, a fost extras cu RANDOM.ORG! Multumesc tuturor pentru participare si va doresc sarbatori binecuvantate!"

Azi, de Mos Nicolae, eu sunt...


Dragul meu Mos Nicolae,

Iti multumesc ca nu ma uiti. Te rog sa ma ierti ca uneori nu mai am rabdare cu elevii mei obraznici. Simt ca nu mai pot. Saptamana viitoare voi citi cu ei din codul bunelor maniere. Ii privesc pe unii din ei si parca nu au suflet, parca nu aud, parca nu vad. :( Mi-e mila de ei... sincer, te rog, fa-i mai buni Sf. Nicolae. Ai grija de sufletele lor. Amin.

Eu sunt...

Eu sunt armonia casei din strabuni si scoala de pe ulita.
Iubesc mentosanele si ciorba d elegume.
Ma trag din intotdeauna poti mai mult.
Eu sunt arminia casei din strabuni si scoala de pe ulita.
Ma intreb daca voi trai la Paris.
Inteleg ca povestile ma motiveaza sa scriu.
Zic stii (prea des).
Sunt vesela, pasinata, dedicata, visatoare.
Visez sa calatoresc prin cartile mele.
Incerc sa-mi gasesc echilibrul.
Sper sa ma iubesc pe mine.
Eu sunt armonia casei din strabuni si scoala de pe ulita.