miercuri, iulie 21

daca as castiga...

oare cum ar fi sa castig suma de 92.000 de lei? interesant! (este suma pusa in joc de catre "ADEVARUL"la "Fluturasul de salariu"). oare ce as face cu ei, m-ati intreba.
am un vis - unul nou vreau sa spun. vise am o multime, notate si bine creionate.
daca as castiga bani, as face o carte de povesti in scriere Braille. m-am trezit cu acest gand duminica spre luni. nu am stat cu mainile in san. am intrat pe ANVR -Asociatia Nevazatorilor din Romania - asta dupa ce am descoperit un articol impresionant in Dilema Veche din 18 februarie 2009, scris de Ruxandra Tudor si avand ca personaj pe Mihai Dima, redactor sef - nevazator, la revista "Litera Noastra" - si am lasat trei mailuri. Am zis sa fie ca in povesti: trei cifra magica - va amintiti cu de trei peste cap si s-a transformat in musca, da? Pana acum, nu am niciun raspuns.
Nu am pretentii financiare. Banii obtinuti din vanzarea cartilor sau audiobook-ului - depinde ce varianta este preferata - sa fie donati fie asociatiei, fie altor fundatii pentru oameni cu deficiente.
ce frumos ar fi!
e un vis tare drag mie...
ce credeti, il voi realiza? Doamne ajuta!

Citate gasite prin sertare...

da... canicula mon cher, dar am decis ca fac ordine. si am facut. si iata ce minuni am descoperit in lada de zestre. ha ha ha. (asta asa pentru un zambet; nu stiu de ce, dar va simt crispati).

"Frumusetea este o alta forma a adevarului." (Alejandro Casona)
"Ori de cate ori vreti sa realizati ceva, pastrati-va ochii deschisi si asigurati-va ca stiti exact ce anume doriti. Nimeni nu-si poate nimeri tinta cu ochii inchisi". Paulo Coelho "Diavolul si domnisoara Prym"
"fiecare din noi are "groaza, frica de ceva".
Nimic in lumea asta nu e rodul intamplarii." P. Coelho "Veronica se hotaraste sa moara"