marți, mai 19

Scriere creativa

Inceput de poveste... eu, doareu sunt un viitor povestitor.
De azi, voi invata sa scriu povesti. Sa-mi descriu viata ca o poveste, sa vad doar lucrurile frumoase din jurul meu, sa imi pun in valoare calitatile, sa diminuez defectele.
Am descoperit acum, cautand adresa unde e cursul, ca, coordonatoarea cursului de scriere creativa e profesoara mea de metodologie din facultate. Ce mica e lumea! Nu-mi vine a crede! De abia astept sa o revad. Nu stiu daca isi va aminti de mine. Dar, nimic nu e intamplator. Chiar ma bate gandul sa ma intorc in invatamant -dupa o pauza de trei ani- asa ca voi avea nevoie de sprijinul si sfaturile dansei.
Sper sa-mi pastrez doza de realism.
Lacrimile le voi transforma in fluturi.
Vantul va mangaia sufletul trist, inveselindu-l.
Zambetul va fi prietenul meu in fiecare clipa, la orice pas.
Bucuria va sti toate secretele mele.

Micuta Napoleon(a)

Incerc sa fac multe lucruri. Unele pentru sufletul meu, altele pentru cei din jur. Am ajuns sa fiu un mic Napoleon. Vorbesc la telefon, scriu si un e-mail, ascult in surdina si ceva muzica. Vreau sa fac cat mai mult si divers.
Acum am luat o pauza de la legislatie si imi incarc bateriile scriind putin aici.
Pe seara, particip la un curs de scriere creativa. De abia astept. Asta e pentu sufletul meu. Mereu mi-a placut sa scriu...
Maine imi exercit functia de cercetator... ma ocup de stiinta. Vineri particip la sustinerea unei teze de doctorat. Sambata prezint o lucrare stiintifica.
Ma intreb adesea, cum am reusit sa studiez stiinte exacte (bine ca am urmat o facultate despre viata -Biologia) si, cu toate astea, sa fiu asa visatoare si sensibila.
Sunt intr-o perioada in care imi doresc altceva. Poate un "nou" inceput? Daca mi se ofera sansa, n-am sa spun nu.