marți, decembrie 23

Spiritul Craciunului













In asteptarea lui Mos Craciun...


Amintiri sterse de praf

Pregatind casa de sarbatoare, am cotrobait si la sertarele cu amintiri.
Am gasit, caietul de amintiri (va amintiti?) din scoala generala si liceu. Asa ma amuza...am gasit primele declaratii de dragoste - pe care le-am luat in ras la acel moment- iar acum imi doresc si nu mai gasesc barbatul dispus sa se "piarda" in fleacuri.
Impresia dirigintei mele din generala: "Sa-ti amintesti cu drag de scoala, de colegi, de profesori, sa nu uiti niciodata ca ai putere de munca si sa ai incredere in viitor." N-am uitat-o. Chiar am mers la nunta fiicei dansei si s-a bucurat nespus.
Parerea unei colege de liceu (Beatris) ce m-a impresionat cand am citit-o, la varsta de acum: "Claudia, esti cea mai simpatica si mai finuta fata din cate am vazut. Ramai asa." Oare am ramas????
Urarile de mos Nicolae de la a mea colega, anul trecut: "Mos Nicolae iti doreste numai succese, sa termini usor doctoratul, o iubire frumoasa si un copil, doi." Sper sa nu-l dezamagesc pe Mos. A fost mereu bun cu mine.
Notitele mele din ultimul an de invatamant: "Vreau sa gasesc puterea sa ma organizez! Vreau sa ma intorc la pasiunea mea nebuna: scrisul la ziare si reviste. (asta am realizat anul acesta). Vreau sa scriu pentru copii. Pentru elevii mei. Sa le multumesc pentru ce am invatat de la ei: sa zambesc, sa iubesc neconditionat, sincer, curat, asemenea unui copil!
Asa cum eu, am primit in 5 ani de invatamant iubire, admiratie si apreciere cat pentru o viata (desi, iubire mai vreau ) asa vreau sa scriu pentru ei...din pasiune, dragoste, admiratie si drag de ei!"
Nu m-am tinut de cuvant si regret. Dar, poate voi gasi timpul, inspiratia, dorinta de a face acest lucru.
Fie ca 2009 sa fie un An al implinirilor pentru mine, pentru cei dragi mie - si nu sunt putini- dar si pentru toti cei care citesc acest blog. LA MULTI ANI sanatosi, voiosi, voinici, spornici si norocosi!

Nunta simpla in Liban

http://www.zuzafun.com/wedding-in-batroun-lebanon

O mireasa non conformista...