joi, septembrie 29

Curiozitate

Ador cand gemenii cotrobaie sa descoepre ceva nou. Dau paturi de o parte, apasa pe jucarii, le privesc uimiti cand incep a canta.
Ce bine ar fi sa nu ne pierdem nici noi curiozitatea!

"Pagube"

Pana acum inregistrez o bratara si un lantisor rupte, plus un cercel dezlipit.
Dar e MINUNAT sa fii mama!

Idei de povesti

Nu credeam ca niste omuleti mici, care nu inteleg mare lume din povestile lecturate, ma pot inspira atat de mult. Ideile de povesti vin in avalansa si sunt scrise incet incet pe telefon. Noroc ca a evoluat tehnologia! Daca nu as fi atrasa ca un magnet de facebook, as putea srie foarte mult. Sper sa ma ambitionez si sa nu mai accesez atat de des reteau de socializare mai sus amintita. :)
Desi nu citesc decat articole despre parenting, bloguri de parinti, chestii legate de scoala si programe si homeschooling si toate nebuniile.
Despre evenimente nu are rost sa citesc (cu toate ca le observ), ca tot nu pot ajunge! :(

Muzica

Ultimele auditii constau in Mozart pentru copii si cantecele de genul: "Azi, Grivei e manios", "O lume minunata", "Are mama o fetita", etc.
Imi plac si ma amuz. Incerc sa le diversific zi de zi. Ascultam si cantecele in engleza. Gemenii sunt atrasi de desenele din filmuletele youtube. Sunt extrem de veseli si foarte atenti. Le plac lucrurile noi. Ii las sa experimenteze. Vreau sa le ofer o educatie buna, dar sa nu ii cocolosesc.
Iubesc cartile. De abia astept sa le ofer primele creioane colorate. Silviu deseneaza foarte frumos! A spus ca ii va invata. 
Sunt extrem de ambitiosi gemenii, desi au doar 8 luni.