luni, octombrie 19

Atelier de joaca inteligenta

Care este cea mai eficienta metoda de invatare in cazul copiilor? Joaca! Asa iti va raspunde orice specialist in educatie timpurie. Pentru ca joaca presupune experiment, tatonare, socializare, munca in echipa, creativitate, rezolvarea de probleme, cultiva perseverenta, abilitatile de negociere si comunicarea eficienta, iar lista poate continua ....

SmARTkid iti propune "ATELIERE DE JOACA". Copilul tau va fi antreant in jocuri de echipa, intr-un mediu sigur, supravegheat, prietenos, intr-un program coordonat inteligent de doi traineri de joaca.

Atelierele de joaca smARTkid dureaza doua ore, au loc sambata, de la ora 11.30, la libraria Open Art (aflată la intersecţia străzilor Pitar Moş şi Arthur Verona)

Costul unui atelier: 30 lei. Participarea se poate face si pe baza de donatie a unui joc de tip "board game" pe care smARTkid nu il detine deja.

Pe durata atelierului copiii vor juca numai jocuri de echipa, vor socializa, se vor amuza si isi vor dezvolta abilitati pe care jocurile educative le stimuleaza din plin. 

Antrenorii de joaca au rolul de a coordona activitatile, de a imparti jocurile, a citi regulamentele si a oferi suport copiilor pe toata durata sesiunii de joaca. 

La atelierul de joaca smARTkid pot participa maximum 10 copii. Inscrierea copiilor se face pe email la adresa livia@7arte.org

Parintii copiilor inscrisi vor primi inainte de fiecare atelier, pe email, informatii despre cuprinsul sesiunii de joaca si alte detalii utile. 

Jocurile pe care le vom folosi la acest atelier sunt:

Ducks in a row (4-9 ani)
Piticot (4-9 ani)
Hungry Hippos (4-9 ani)
Pizza Party ( 4-9 ani)
Jocul Meseriilor (4-9 ani)
Aventuri in Romana Antica (5-12 ani)
Puzzle de podea (4-9 ani)
Sunt imbatabil (7-9 ani)
Oul sau gaina (6-14 ani)
Stiu si castig ( 6-8 ani)

De pe la ateliere



 Burtica tot mai mare, bebelusi jucausi, copii talentati, intrebari despre cum  voi fi ca mama...povesti...