luni, ianuarie 16

Provocarea literară din fiecare zi de luni

Nu mă dau mare că ştiu să scriu (nu ştiu de fapt, dar toate curg)... de fapt, de ce mă scuz? Sunt eu... cu bune şi cu rele... nu trebuie să mă feresc că supăr pe cineva scriind în spaţiul meu.

Prietenele mele dragi, care îmi susţin toate nebuniile, m-au rugat să le ofer şansa de a scrie.... organizat, periodic. :) Bun. "Experienţa" mea de pe la cursuri de scriere, mă ajută într-o măsură mai mică sau mai mare.

Aşadar, luni de luni, voi lansa o provocare literară. Textele le primesc până vineri seara, orele 22.30 la adresa: claudia_groza@yahoo.com. Le postez pe toate şi apoi cititorii sunt rugaţi să voteze. Votarea ţine până duminică. Cele mai frumoase trei texte (care primesc cele mai multe voturi), vor fi premiate.

Provocarea literară de azi:

SCRIE POVESTEA COPILULUI DIN TINE. DACĂ AI PUTEA SĂ-ŢI RESCRII POVESTEA, AI FACE-O?

Succes. START! Vă aştept textele.

CÂŞTIGĂTOARELE CONCURSULUI LITERAR DE AMATORI

Recunosc că am avut ceva emoţii când am lansat acest concurs. Prima reacţie a unui cititor... m-a speriat îngrozitor. (eram avertizată că din moment ce a murit el, povestea nu mai are farmec). Apoi, au început să apară textele voastre. Continuările au fost neaşteptate. VĂ MULŢUMESC!

Acum, lecturez - întamplarea a făcut asta - o carte în care el, soţul, moare de infarct în primele pagini.... şi cartea are un suspans fantastic.... pornind de la moştenire.

Încă o lecţie: să nu mă las doborâtă, influenţată de oameni care se consideră atotştiutori cu viaţa altora.


Iniţial, am gândit să fac un clasament. Dar, premiile fiind toate în cărţi... textele fiind exact câte puteam oferi - 5 plus un bonus - am decis să vă declar pe toate CÂŞTIGĂTOARE CU FELICITĂRI ŞI SĂ VĂ MULŢUMESC PENTRU CĂ MĂ CITITŢI ŞI MAI ALES CĂ AŢI INTRAT ÎN ACEST JOC.

Anna, Miruna, Vavaly... aştept să îmi scrieţi pe mail adresa unde pot trimite cărţile.

O săptămână minunată, spornică, veselă, optimistă!