sâmbătă, iulie 27

Pregatiri si emotii

Traversez momente in care mi-e teama. Privesc in jur si pur si simplu mi se face frica. Oameni rai... egoism... invidie... razbunari.... mi-e teama. 
Ma pregatesc de o evadare. :) O evadare in Rai.
Sper sa supravietuiesc. Imi doresc sa aduc bucurie, zambete, voie buna, energie pozitiva in preajma mea. :)
Ultimele doua zile au fost socante pentru mine. Am descoperit cat de mica este lumea si cat de mincinoasa. Trist, dar adevarat. 
Ma sperie fuga oamenilor din viata mea si aparitia lor in momentele in care au nevoie sa ii ajut. 
Nimic nu este intamplator si viata e frumoasa, dar cumplit de nedreapta, trista, parsiva. :)
Cu Dumnezeu inainte!
O duminica binecuvantata! :)

Filme

In ultima saptamana am vizionat doua filme. Este vorba de "Sora surorii tale".... o tanara care este indragostita de fratele iubitului ei. Se desparte pe acest motiv. Iubitul ei moare.Ea ii era prietena foarte buna. Il trimite la casa lor de la munte pentru a se reface.  Acolo o intalneste pe sora fetei, care se despartise de partenera. Era lesbiana. Aceasta isi dorea foarte mult un copil. Beau impreuna foarte mult. Incep sa se sarute. Ajung in pat. Ea foloseste un prezervativ, dar intre timp il gaureste. El isi da seama. Este speriat, simtindu-se nepregatit. Mai ales ca era instabil financiar. Sora acesteia vine acasa. Afla de aventura celor doi. Sufera mult. Ii declara tipului ca il iubeste. :) In cele din urma el se intoarce si raman impreuna.... la bine si la greu toti trei.
 
 
*
 
Al doilea film se numeste "Bancherul". Este vorba despre un broker, cu bani, care iubeste adrenalina si face sporturi extreme (un parasutism modern, folosind costum de liliac). Isi face propria afacere, castiga enorm, dar nu stie sa se opreasca. Pierde. Este cautat de politie. Se arunca de la geam cu parasuta si moare lovindu-se de un zid.