luni, februarie 4

Campania vALLuntar - editia a doua :)

Pentru a putea participa în campania vALLuntar:
- trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (să scrieţi * corect gramatical* minimum un post pe săptămână) în limba română.
- să trimiteţi, în perioada 4 – 17 februarie, un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte/cărţi de pe site-ul www.all.ro vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare (adresă completă şi număr de telefon).
Fiecare blogger poate cere maximum două cărţi de pe ww.all.ro. Pot intra în campanie şi recenzii la cărţile ALL achiziţionate de blogger.
Nu vor fi luate în calcul cererile bloggerilor care s-au înscris în prima ediţie a campaniei vALLuntar şi nu au respectat angajamentele luate, precum şi cererile sosite în afara perioadei 4 – 17 februarie.
Cărţile vor fi expediate prin curier, în limita stocului disponibil, în intervalul 18 – 24 februarie.
Se vor lua în considerare:
- doar posturile ce conţin recenzii la cărţile ALL, publicate pe blogul personal în perioada 24 februarie – 23 martie. Posturile din afara perioadei, precum şi republicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare. Recenzia trebuie să conţină o trimitere către adresa url a cărţii de pe www.all.ro. Dacă vreţi să inseraţi fotografii din carte sau pasaje de text, vă rugăm să cereţi acordul editurii.
- doar posturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrierii de pe coperta cărţii nu este luată în considerare.
- doar posturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email loredana.modoran@all.ro, pe Facebook pe pagina Editura ALL, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter folosind hashtagul #vALLuntar
- doar posturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte din campania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA.
Validarea comentariilor:
- Comentariile de pe bloguri vor fi validate de către un reprezentant al Editurii ALL la sfârşitul campaniei şi vor fi făcute publice pe allcafe.ro. (Dacă nu vreţi să vă fie folosit numele real, vă rugăm să precizaţi acest lucru şi pseudonimul dorit).
- Dacă un utilizator a dat mai multe comentarii la postul cu recenzia, se va lua în calcul un singur comentariu.

Film... pe neasteptate... :)

 Duminica.... lenevela... lecturez "La taifas" de Aurora Liiceanu. Suna telefonul. Invitatie la film... floricele si un vin fiert. Ploua... dar infrunt lenea, vremea si ma las purtata de dor.

Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004)


Joel (Jim Carrey) este şocat de faptul că prietena sa Clementine (Kate Winslet) şi-a sters din minte, la propriu, toate amintirile tumultoasei lor relaţii.
În disperare de cauză, Joel apelează la inventatorul ciudatei proceduri de “spălare” a creierului, Dr. Mierzwiak (Tom Wilkinson) şi îi cere acestuia să îi şteargă şi lui din memorie toate amintirile despre Clementine.
Însă, pe măsură ce amintirile sale dispar treptat, Joel începe să-şi redescopere dragostea pentru Clementine şi organizează o “evadare” din procedura pe care Mierzwiak şi asistenţii săi (Mark Ruffalo, Eljah Wood, Kirsten Dunst) se chinuie din răsputeri să o ducă la bun sfârşit.
Filmul este interesant.... ne explica putin si procesul gandirii pozitive. :)