luni, martie 23

Amante: moda sau necesitate?

Dimineata...revista presei. Cine mai inseala, pe cine, cu cine.Pana nu demult, barbatii isi etalau automobilele, motoarele sau afacerile. Acum, e o intrecere acerba la capitolul amante. A cui este mai frumoasa, mai sexy, ca destepte sunt toate daca ii toaca de bani.Doua zile consecutive, prima pagina a ziarelor de scandal a fost tinuta de Piturca si amanta sa. Blonda, sarmanta. I-a cumparat un Rover, parcheaza unul langa altul - ca doua suflete pereche ce sunt. Relatia dureaza de 10 ani.
Cred ca e o moda. Mai ales in lumea celor cu bani. Dar, am fost "invatata" ca barbatii cu bani sunt atrasi de "talentul" de a fi femeie, "talent" ce nu se invata la "fara frecventa". Se mai intampla. Dupa atata scoala la zi, iti mai doresti si la "fara fecventa".
Cred ca e o necesitate. Necesitatea barbatilor de a fi rasfatati, de a iesi din ritmul monoton de acasa, de a-si dovedi ca inca mai pot fi atragatori. Experienta unica, pasiune nebuna, amor de neuitat. Oricum, amantele sunt mult mai costisitoare decat sotiile. Parerea mea de nestiutoare.
Nu stiu daca sa apreciez aceste femei sau nu. E trist sa fii o femeie inselata. Culmea culmilor este ca, o femeie inselata, devina amanta la randul ei. S-ar zice din razbunare. Dar, nu-i asa.
Oricum, e trist. Azi, amantele se "schimba" intre barbatii din lumea buna, ca pe vremuri timbrele sau surprizele de la guma de mestecat. In trecut, amantele aveau "clasa".
Am devenit atat de curiosi! Se vrea a se testa totul si a se face schimb de impresii.

Dragostea salveaza!

Primavara...totul revine la viata: natura, oamenii, dar mai ales dragostea.Conform unei statistici, dragostea dureaza trei ani. Aproape cat un mandat.
Criza economica m-a determinat sa citesc reviste glamour luate cu imprumut, dupa expirare. Cu o pofta avida de monden, am rasfoit 15-20 reviste pe nerasuflate. Intr-una din ele, subiectul era iubirea -panaceul lunii februarie- cat dureaza, de ce si cum. Am aflat ca dragostea nu dureaza trei ani, ci cat iti doresti. Trebuie sa stii ce vrei, sa lupti pentru ce iti doresti, sa ai grija sa nu se instaleze confortabil, plictiseala. Ce tie nu-ti place, altuia nu face. Pe acest principiu trebuie sa iti impui sa aduci mereu ceva nou intr-o relatie, sa nu-l jignesti pe cel drag sau candva drag, sa nu-l compari cu Brad Pitt sau sa-i ceri sa-ti cante balade sub balcon. Nimeni nu spune ca e usor. Dar, daca vrei cu adevarat, intregul Univers iti este alaturi in ceea ce faci.
Am aflat ca sarutul te scapa de stres. Cum perioada aceasta nu e tocmai roza, profitati si iubiti-va mult partenerul/a. Decat ciocolata si apoi kilograme in plus, mai bine mii de sarutari si alintari.
Nu jucati teatru. Daruiti sincer. Fetelor, barbatii sunt si ei oameni, sunt si ei sensibili. Pot fi impresionati de lacrimile unei femei, dar numai si numai daca acestea sunt sincere.Domnilor, nu toate femeile sunt fatarnice. Apreciati tot ce va ofera. Mai ales atentia acordata.
Bucurati-va unul de celalalt, ascultati-va, destresati-va prin sarut!
Dragostea salveaza! Faceti din asta un motto.

Cum se fac copiii gemeni?


Simplu: COPY-PASTE
Zambiti!
Ha ha ha ha...
Ei, nici chiar asa! :)