miercuri, iunie 1

La multi ani, copile!

La multi ani copile frumos de pretutindeni!
Spaţiere de la stânga la dreapta
Iesi si razi la soare, sa iti lumineze sufletul pur, sa devii o faclie in lumea aceasta cenusie.
Canta sa se auda pana departe. Danseaza si fii vesel.

Ca un copil ce se respecta, azi m-am trezit desculta dintr-un pepene rosu. Visasem ca ma leganam in hamac, si imi alegeam vacanta de vis - si culmea o primeam -, si predam la scoala frumoasa, si aveam bani multi. :)) Cred ca era o scoala particulara... cu elevi "altfel", adica sa detina cei 6 sau 7 ani de acasa.

Ieri seara, venind de la intalnirea magica, romantica, actuala, activa, atractiva, priveam antena parabolica a unui vecin. O vedeam ca fiind un balon in forma de purcel. Ha ha ha. Ce fac povestile astea din mine!

In aceasta perioada, ma comport precum un copil. [Si asa un domn respectabil, mi-a spus ca profesional am realizat multe pentru varsta mea, dar emotional am 16 ani. Asa ca, l-am rugat sa ma lase sa ma bucur de copilarie, sa ne vedem cand mai cresc.] M-as juca tot timpul. As face orice numai sa nu invat pentru examenul de titularizare. Ma gandesc la versurile cantecului lui Banica jr.: "Rodico, hai sa te faca tata casiera la TAROM. Nu vreau taaata, mi-emi place artele!"Asa sunt eu... decat biolog care sa faca analize, mai bine ma lupt cu morile de vant, mai mici si mai mari, respectiv elevii.

Asadar, imi iau traista cu zambete, bagheta magica, cutia cu acadele si bineinteles povestile si pornesc la drum!

O ZI MAGICA, DRAGI COPII -MICI SI MARI!