marți, august 17

viata agitata mai am!

dimineata... cateva randuri la lucrare, dus si drum la scoala. printre picaturi, am continuat sa scriu, caci e important pentru mine, si e musai sa-l predau vineri. sper sa finalizez.
soarta mi-a scos in cale un domn cu parul alb, preot, si am discutat. i-am povestit ca am cateva obiective mari de atins pana incepe scoala: lucrarea de vineri, finalizarea doctoratului, un examen foarte important pentru sufletul meu, publicarea altor povesti pentru copii. a inceput sa rada cu pofta si-mi spune: "Claudia, dar ai o viata tare agitata!" "asa este, raspund rusinata!" "am sa ma rog pentru tine, mult succes." "multumesc!"
ajunsa acasa, in timp ce masina spala, eu scriam de zor, primesc un telefon de baiatul care se ocupa cu povestile braille la ANVR. ma intreaba daca am timp sa inregistrez povestile, ca ar fi mai bine sa fie vocea mea. nu stau pe ganduri, si raspund: "da, vin sa inregistrez povestile!" inca un obiectiv adaugat....
verificarea mailului dinaintea plecarii, imi aduce vestea ca Alexandra, o fata tanara trebuie sa aduca pe lume un bebe, curand. imi doream de mult sa il botez, nu se poate, dar sper sa ii botez verisorul/verisoara care se va naste peste trei luni. se strang hainute pentru prichindel. la intoarcerea de la intalnirea "importanta", am trecut sa cumpar hainute pentru el. acum, sa gasesc timp sa le trimit la destinatie.
constat ca lucrurile se misca - "E PUR SI MUOVE" GALILEO GALILEI -... nu cu viteza pe care mi-o doresc (recunosc sunt vitezomana!), ci incet si sigur! in zilele pe care D-zeu mi le lasa linistite - probabil pentru a ma redresa energetic - am impresia ca traiesc fara rost, ca respir degeaba, mi-e greu sa imi dedic acel timp mie...
de ce ma agit atat? daca nu am noroc in dragoste - si apropo, daca ma mai auziti vorbind despre iubire, casatorie, chestii romantice, sa aruncati cu oua - macar sa fac fapte bune, sa ma simt utila, sa nu fac umbra pamantului degeaba.

VIETI IMPLINITE VA DORESC!