joi, august 13

Ras si voie buna

Sa va spun ca am avut o sear cum n-am mai avut de muuult timp. (Poate exagerez!)
M-am vazut cu prietenele mele de la cursul de scriere, viitoare scriitoare - IN CURAND - si am pus cartile la cale. E de vis totul cand sunt cu ele... nu ma doare nimic, imi vin idei, capat putere si, mai presus de toate (pentru mine e foarte important) rad cu pofta. Rar intalnesti oameni atat de veseli, pozitivi, increzatori in ziua de maine, in viitor.
Dar, nu e totul numai distractie. Ne mai si culturalizam. O prietena, artist plastic, ne-a adus un album cu pesteri din Muntii Bihorului, peisaje 2D si 3D. O minunatie! Ce tara superba avem si nici nu ne dam seama! Apoi am mai vizualizat un album cu picturi realizate pornind de la un tablou al pictorului francez (cred) Wiliam Bourgues (?)William Bouguereau [revin cu numele real, ha ha ha] -sunt foarte obosita, era sa fiu calcata de o bicicleta... [noroc ca biciclistul era dragut si a acceptat scuzele mele de somnambula] avand ca tema Erosul. Frumos!
Am aflat o metoda cat se poate de naturala si extrem de ieftina de a alunga durerile de cap. (Multumesc Mikka) Am hotarat ca ne apucam de dans. E musai.
Am pus la cale o continuare a cursului de scriere... dar trebuie sa scriem, pentru a avea ce perfectiona.
Am aflat lucruri noi despre domeniul psihologiei si nu numai... (mai descoperi ce carti trebuie sa mai citesti pentru a te simti bine).
Am cunoscut sotul unei prietene, mamica tanara, de la care oricum luasem niste notite vis-a-vis de comportamentul mama-copil.
Oameni deosebiti de la care am ce invata! Macar ca trebuie sa fiu pozitiva, voioasa si optimista, si tot e ceva. Sunt complecsi, buni, sprituali... etc. etc. Va doresc sa intalniti oameni asemenea lor!
A fost o seara pentru corp, minte si suflet! Experimentati ras si voie buna. Va veti simti excelent!
Multuuumesc dragelor! Ganduri bune si imbratisari!