duminică, februarie 21

Leapsa despre bloggerit


Azi, duminica, sunt asa cum e baiatul din poza: deasupra norilor, privind de sus la ce trebuie sa fac. Stiu ca vreau sa la ceva urme frumoase in spatele meu, asemenea unui avion, dar care vreau sa dainuie. In ultima perioada, viata mea este atat de agitata, incat mi-e greu sa ma asez, si sa imi pun ordine in ganduri. Asta imi aminteste de zicala: "Ai grija ce iti doresti, ca se poate indeplini". Acum o saptamana eram suparata ca am fost uitata parca de oameni, apoi a inceput o avalansa de solicitari. Nu regret, doar ca am obosit si nu imi place sa nu fac fata.

Am primit o leapsa de la Fly2sky. Cum sunt destul de obosita, desi am dormit muuuuuult, cum nu am mai facut-o demult, incerc sa fiu coerenta si sa raspund. Sincer, nu stiu cat de frumos voi reusi sa imbin cuvintele.

Cât din viata personală expui scriind un blog?

Acest blog, parca e facut special sa exprime suferinta din viata mea. A fost creat sa imi aline sufletul dupa o despartire, iar de atunci tot scriu lucruri destul de triste. Rar cunoaste veselia si bucuria, dar le traieste la intensitate maxima cand se intampla asta. Este un blog personal, asa ca, are mult din mine, din sufletul meu din oamenii din viata mea, are viata. Asta pot spune sigur. Ar trebui sa creez altul in momentul in care ma voi indragosti nebuneste... pentru a fi cu noroc. Ha ha ha.

Cu ce îti dăunează blogul?

Blogul este parte din mine, simt nevoia sa il primenesc permanent, sa fiu alaturi de el zilnic, deci, sunt dependenta de el. Imi fura timp pretios. Sau poate nu... oricum ar fi momente cand stau eu cu mine si gandurile mele.

Cu ce te ajută blogul?

Ma ajuta sa ma eliberez de emotii, stres, lucruri urate, bucurii. Am si jurnal, dar simt nevoia sa impartasesc cu lumea trairile mele, cred ca am nevoie de atentie, cred ca am mare nevoie de incurajare.

Ce reactii permiti?

Permit reactiile sincere, exprimate intr-un limbaj decent. Am avut parte si de lucruri mai putin placute, dar s-au rezolvat.

Care ti-e rutina de blogger?

Deschid blogul, citesc noutatile de pe blogurile pe care le urmaresc, apoi impartasesc trairile.