miercuri, iunie 27

Hillary Swank a venit în România


Ieeeeeeeeeeeee.... de când aşteptam acest moment.
Este actriţa căreia îi semăn... cu zâmbet laaaaarg şi cu mareeeee....


Actrita de la Hollywood a venit in Romania pentru cainii vagabonzi si copiii abandonati.
Hilary Swank a vizitat saptamana trecuta scolile din cartierele bucurestene Militari si Drumul Taberei si a vorbit despre campania de caritate pentru animale pe care vrea sa o lanseze.

Actrita laureata a premiului Oscar a venit singura, fara garzi de corp, fiind insotita foar de Kai, catelul salvat de pe strazile din Los Angeles. Morgan Freeman este cel care i-a sugerat sa viziteze Capitala Romaniei, scrie evz.ro.

Actrita spune "nu" uciderii si "da" sterilizarii si construirii de adaposturi pentru cainii comunitari.

"As vrea sa ma implic mai mult in problema cainilor vagabonzi si a copiilor abandonati, despre care se crede ca nu mai au nicio sansa. As vrea sa-i aduc laolalta intr-un fel. Eu cred ca a fi informat inseamna a fi puternic, in orice context", a declarat Swank pentru un cotidian national.

In plus, Hilary Swank s-a distrat alaturi de copiii de la scolile din cartierele bucurestene Militari si Drumul Taberei, a vizitat centrul de batrani Floare Rosie si adapostul Speranta, apoi a luat cina intr-un restaurant de cartier.

Prietenie roasă

Am descoperit că minciuna într-adevăr are picioare scurte... şi prietenia falsă moare şi miroase urât.
Am văzut cum invidia, răutatea, frustrarea, credinţa falsă ("unde eşti Tu Doamne... să vezi ce-a mai rămas din unii oameni") a ros... a măcinat... a ruinat o prietenie. Am plâns muult. A fost zguduitor. Nu am crezut niciodată că voi trăi momente atât de dureroase. Nu am crezut nicicând că o prietenie poate fi atât de falsă.
Încerc să iau partea bună a lucrurilor şi să devin mai puternică decât sunt.
Mulţumesc vieţii pentru toate palmele primite.
Mulţumesc Universului pentru tot ce am învăţat în aceste zile.