duminică, februarie 2

Lansare Radu Paraschivescu la HUMANITAS BRAȘOV

“Îmbrâncită în lumea modei, maimuța carpatină s-a simțit și de data asta în largul ei. (…) Așa au ajuns să se instaleze în garderoba românească pantalonii bărbătești largi, cu turul lăsat să migreze în jos. Nimeni n-a stat să se întrebe de unde venea moda respectivă. Dacă ar fi făcut-o, ar fi aflat că în închisorile americane, unde majoritatea deținuților erau de culoare, felul acesta de coborâre a pantalonilor spre vine semnala că purtătorul era disponibil pentru sex. Pantalonii lăsați înlocuiau astfel scăpatul săpunului la dușuri și aplecatul provocator după el. ”

Dragi cititori.... și iubitori de carte... mergeți la această lansare. Radu Paraschivescu scrie minunat! Merită citit, promovat, dăruit!
BRAȘOV - HUMANITAS - 8 FEBRUARIE... 

Sa ajutam o mamica singura! MULTUMESC!


Cei care imi citesc blogul de ani buni sau numai de ceva vreme, cunosc dorinta mea arzatoare de a fi mama. Cum lucrurile nu se intampla cum si cand vrem noi, am aflat de la o buna prietena (care este si ea insarcinata, si e nascuta in aceeasi zi cu mama si sora mea) ca are o vecina in Popesti - Leordeni, singura, abandonata de cel iubit, care urmeaza sa devina mama. 
Cu ochii in lacrimi... de mila... de neputinta... de dorinta de a cunoaste acest sentiment minunat... m-am decis sa scriu aici si sa incercam sa o ajutam, fiecare cu ce putem. 
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!

"Dragii mei, dragi mamici si tatici, sper sa va ating inima cu o rugaminte fierbinte si sincera, curata si adevarata. Prietena si vecina mea, din pacate viitoare mamica SINGURA, e intr-o situatie destul de grea si anevoioasa,situatie care pentru unii dintre noi ar parea ireala aproape. In afara de problemele de suflet si de teama de care se loveste, mai sunt si problemele financiare destul de rele, la care ea nu crede ca va face fata. A incercat chiar sa-si cumpere un dulapior de plastic pentru bebic, si nu si-a permis ca acesta costa 65 lei. Nici nu se mai gandeste ca ii mai trebuie patut, cadita, carut, si atatea si atatea, cate trebuiesc unui pruncusor nou nascut. Noi deja ne-am gandit sa o ajutam cu bani si cu ce mai putem, ca indemnizatia pentru copil va intarzia cateva luni, cum se intampla de obicei, si nu va avea nici macar de mancare. Ceea ce va rog este - daca mai aveti cumva prin case de la bebelusii vostri orice mic lucrusor care ar putea sa-i ajute, orice paturica, orice hainuta, chiar si patut, dulapior, carut, daca va lasa inima, si ati vrea sa le aiba cineva care are mare nevoie, si care ar aprecia acest lucru nespus, sau daca cunoasteti pe cineva care are si ar putea dona aceste lucruri (sau vinde pe un pret mai mic), va rog faceti acest bine... Sa fiti convinsi ca se va intoarce la voi inmiit... pentru ca o faceti pentru o persoana care merita extraordinar si care chiar e in mare nevoie... O faptura buna si cu un suflet minunat, dar care trece printr-un moment dramatic. Va rog nespus, din tot sufletul meu de mamica fara de copil (inca), ajutati cu un gest oricat de mic sa facem 2 vieti mai frumoase si mai increzatoare ca viata poate fi si buna... E tare greu sa fii singur pe lumea asta.

Up-date: 
Dragii mei, pentru ca nu m-am asteptat sa fie o reactie asa frumoasa din partea atator oameni minunati, si nicidecum nu m-am asteptat sa fie donati si bani, nu am un cont inca al mamicii in cauza, ea nestiind despre incercarea noastra de a o ajuta, si fiind si o persoana atat de buna si dreapta, ca nu vrea sa deranjeze pe nimeni si spune ca o hainuta e ceva, dar de banuti are toata lumea nevoie… Inca nici macar nu i-am spus, dar vreau sa creada exact ce se intampla: ca toti vrem sa o ajutam, pentru ca merita sa fie ajutata, fiind o fiinta minunata care si-a pastrat copilul chiar daca stia ca ii va fi greu, si chiar daca suferinta si grijile, neputinta si singuratatea o doboara, sa simta ca e apreciata si ca totii vrem sa-l intampinam pe micut asa cum se cuvine… Si credeti-ma pe cuvant… merita fiecare gest frumos… si chiar are nevoie.

Pentru cine vrea sa trimita ceva prin posta pentru ea ,adresa este: adresa : str. Occidentului, nr 28, parter, ap 10, oras Popesti- Leordeni, cod postal 077160, jud Ilfov, Nume: Graur Nica-Alexandrina.

Deci, pentru ca e nevoie de un cont, si inca nu-l am pe al ei, va dau contul meu, cu speranta ca o sa aveti incredere ca totul va ajunge la ea si ca o va bucura nespus, de astfel o sa ma asigur ca veti vedea toata bucuria pe care i-ati facut-o, ajutand-o cu ce ati putut. In momentul in care voi intra in posesia contului ei il voi posta si pe acesta.

Cont ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti, Titular : Stroe Ana-Maria - RO42INGB0000999900468665
Cod SWIFT : INGBROBU

Multumesc din suflet. Vom face 2 vieti mai frumoase si mai increzatoare in viitor. 
Pentru orice informatie va stau la dispozitie 0722359751