miercuri, iulie 10

Zilele mele

In ultima saptamana am vizionat doua filme. Vacanta in Thailanda....film romanesc. Relatii finalizate in noaptea dintre ani. Personajul principal isi cauta cu disperare fosta iubita. O gaseste si reincep relatia. :) 
Apoi, am vazut "Iubirea e complicata"... o tipa casatorita, o fire jucausa, se indragosteste de vecinul sau. Sotul gatea mancaruri pe baza de pui, urmand sa tipareasca o carte de bucate. Nu ii mai acorda atentia necesara, cu toate ca se jucau foarte mult impreuna. Sotul nu isi dorea copii. Dupa ce il paraseste si testeaza diferite experiente sexuale alaturi de vecin, acesta o abandoneaza. Asa ca, protagonista a ramas singura. 

Azi am mers  la scoala sa las adeverinta din care reiese ca am corectat lucrari de bac.Paznicii ma intrebau daca am dat si eu bacul. Elevii mei au luat bune si sunt mandra de ei. Ma bucur de reusita  lor.
Apoi, am mers la biblioteca. Pe strada,o batrana cersea:
- Nimeni nu  mai da un ban.
- Este greu pretutindeni.
- Multumesc fata frumoasa.Sa nu te mariti, mama! E un adevarat chin. Bucura-te de viata.
Am inceput sa rad. Tocmai ma pregateam sa ii spun sa se roage pentru mine sa ma marit. :)
Am cumparat Strauss si valsul trandafirilor de mai, de la Libraria Adevarul. Am ascultat de doua ori CD-ul. Mi-a placut. Colectia "Padurea Muzicala" este fascinanta! Merita achizitionata pentru cultura copiilor, dar si a parintilor. Cartile scrise de Cristina Andone, sunt fermecatoare. 
Cam atat... restul odihna... proiecte cu Tobias. 
In speranta ca vom auzi numai lucruri bune unii de la altii, ca ne vom sprjini in a realiza lucruri utile, va doresc o vara frumoasa, minunata, magica!