duminică, august 23

Muzica

Ascult regae. Incepusem o campanie de genuri muzicale. Am abandonat-o. M-am oprit la El negro si Slang.
"Ce sa faci cu atata ura,
Daca viata isi inchide maine portile?"
Chiar asa... De ce uram? E greu sa vedem ca altii isi gasesc drumul, bucuria in lucruri marunte, ca sunt fericiti sau poate doar au facut compromisuri pentru a fi in randul lumii. Dar, hai sa-i lasam pe ei cu ale lor si sa ne vedem de ale noastre.
"Linistea e o harababura, pe care mai bine o tragi adanc in piept."
"M-ai uitat intr-un pahar cu apa." Poate trebuie sa vedem mereu partea plina a paharului. Ce spuneti?
"Domnule Dumnezeu, lasa-ma sa fiu eu." Sa fiu eu, neinfluentata de rautatile si de viata asta nedreapta. Sa-mi urmez drumul asa cum trebuie urmat. Sa am puterea sa ignor tot ce-i rau si urat.
Muzica, vise, visare, relaxare, dorinte si ganduri "cocotate pe un nor".

Vacanta

De cand o astept. Nu credeam ca se va intampla anul acesta. A fost un an atat de agitat, cel putin in ultimele luni. Noroc ca sunt norocoasa - ha ha ha - si am prieteni care au grija de mine. Asa ca, o buna prietena, s-a ocupat de rezervare. Bulgaria, Sunny Beach. Superb. De abia astept. Nu mai am stare. De ieri, am inceput sa lucrez la facut bagaje. Imi voi lua si de citit. Am luat o pauza cam lunga de la lectura. Am sa si scriu. Sper sa ma tin de cuvant. Dar, mai presus de toate, vreau sa ma odihnesc, sa dorm de-a dreptul. Va povestesc la intoarcere cum a fost.
Acum, merg sa mai cumpar una alta si gata. Bagajul e nerabdator sa ma insoteasca.
Maine imi iau ramas bun de la colegi! De unii imi va fi dor. Am sa pastrez legatura cu ei. Oricum ma voi mai duce sa-mi iau cartea de munca. Le voi duce bomboane sa le mai indulcesc amarul despartirii. Ha ha ha.
Toate cele bune sa se adune.