vineri, ianuarie 5

La mulți ani, 2018!

UN AN NOU MINUNAT, CU SĂNĂTATE, BUCURII, PACE, LINIȘTE SUFLETEASCĂ, BUNĂTATE, IERTARE, MINUNI ȘI NIRACOLE, RUGI ASCULTATE! 
Pentru mine, timpul este foarte prețios. Îmi doresc să scriu mai des pe aici, îmi e dor, dar viața mea e un vârtej total. Am bilete, bilețele, liste și listuțe cu ce am de făcut, de scris, drumuri de făcut,facturi de plătit. Adesea reușesc să duc la bun sfârșit toate cele! Însă, am momente când rămân în urmă cu multe și îmi este greu să mă reabilitez. 

A venit vacanța și am reușit să pun ordine în câteva din planurile făcute. M-am și odihnit. Aveam mult de recuperat. Sper să mă adun și să lucrez mult până încep școala. 

Anul 2017 a fost un an bun pentru mine și pentru familia mea. Examen de titularizare, 2 cărți publicate, jocul cu avioane (din care nu mai am decât două pentru mine), caietul de ecologie la editura Booklet, participarea în decembrie la târgul Istorysim la Galați, unde am cunoscut oameni frumoși, achiziții pentru casă, renovare (parțială), post la un liceu, site nou (www.claudiagrozalazar.ro), multe povești personalizate, scrisori pentru Moș Crăciun, trei clase de copii care au primit cărți scrise de mine cu ocazia sărbătorilor de iarnă, multe ateliere cu detectivul Curios (care va continua cu alte aventuri). 
Pentru anul 2018 îmi doresc sănătate, sănătate, sănătate, energie pozitivă, răbdare, înțelepciune. mai mult timp de calitate cu micuții mei și mai puțină atenție așa zișilor prieteni care m-au dezamăgit profund, proiecte noi și multe călătorii. Vreau să recuperez cei doi ani de pauză în ale concediilor. Sper ca și soțul să capete curajul și energia de a călători cu picii pe distanțe lungi. 

Vreau să citesc mult mai mult. De asemenea sunt restantă la acest capitol.
Mai vreau câteva piese de teatru vizionate. Îmi e tare dor! Un doooor imens pe care nu îl pot exprima în cuvinte. 

Îmi e dor și de prietenii sincere. Oricum ne-am înstrăinat foarte mult. De răutate, invidie, egoism nu mai discut. 

Sper ca micuții mei să aibă o viață frumoasă, cu bucurii și priteni adevărați!  

La mulți ani și multă bunătate vă doresc! Dăruiți ce vreți să primiși!