miercuri, iunie 15

Visatoare? Doar ca acoperire

imi doresc sa fac atat de multe... si de cateva zile nu fac nimic. am o stare de plutire. bine ca plutesc acolo unde trebuie. ieri a fost ziua gafelor. azi a fost ziua in care am aflat ca voi da un premiu 3 si 4 mentiuni. sunt fericita! :)

descopar pe zi ce trece o alta eu. sa demonstrez cuiva ca pot fi minunata? ca pot face ce-midoresc cu adevarat? toti oamenii chiar cred ca visez la cai verzi pe pereti. nimeni nu stie insa ca am doza mea de realitate. sunt un taur, semn de pamant, bine infipt in cotidian. ca vreau sa imi infrumusetez viata si sa sper ca pot face minuni, asta e cu totul altceva.

de ce atunci cand reusesc sa duc la bun sfarsit un plan oamenii ma invidiaza? ca sunt visatoare? nu, ca am pus osul la munca si am reusit.

asa ca nu-mi pasa de cei care cred ca sunt o visatoare. e de fapt acoperirea ambitiei ca voi reusi. eu trudesc pentru a-mi implini visele. si intr-o zi cu soare sau ninsoare, voi reusi sa spun: "am reusit, sunt implinita si fericita. am tot ce-mi doresc, iar acum daruiesc neconditionat in toate partile".