marți, octombrie 1

RUGĂMINTE PENTRU O FAPTĂ BUNĂ, DIVINĂ!!!

Dragii mei,

o prietena si sora duhovniceasca (avem acelasi parinte duhovnic) m-a rugat sa-i dau o mână de ajutor. O cheama Adriana si a raspuns imediat dorintei parintelui de-a cununa doua familii fără posibilităti din parohia pe care o păstoreste. Este vorba de doi frati. Unul are doi copii iar celalalt, patru. De curand unul a fost naș pentru copilul celuilalt. 

Dubla cununie va avea loc duminica viitoare, la o biserica din sectorul 6. Va fi ceva restrans (cununia la biserica si o mică agapa crestinească, cel mai probabil la sala din curtea bisericii) dar ca orice eveniment de acest tip presupune o serie cheltuieli pe care mirii din pacate nu si le permit. Daca doriti sa le dati o mână de ajutor, ca o faptă de milostenie, venita din inimă vă rog să luati legătura pentru mai multe detalii, cu Adriana, nașa, pe adresa ei de mail: 
 

Adriana a făcut si un blog pentru viitorii săi fini si pentru acest eveniment, un blog pe care ea l-a gândit ca pe un spatiu destinat si altor viitori miri, care din diverse motive au amânat să se cunune in biserică.

Blogul despre care vorbesc este acesta


Multumesc

Nicoleta 


Frumos.... despre iubire :))

Film - O singură zi

Un film de duminică seara pe TVR 1. Îl mai vizionasem. MI-am dorit să cumăr şi cartea. O povestea de prietenie minunată! Totul începe după finalizarea facultăţii. Emma şi Dexter se atrag, dar cad de comun acord să aibă o relaţie minunată de prietenie şi să se audă în fiecare an, într-o singură zi.... de 15 iulie.
Emma este echilibrată. Fără noroc în dragoste. Devine scriitoare la Paris.
Dexter, cunoaşte succesul... apoi drogurile.. şi în cele din urmă eşecul. O cunoaşte pe viitoarea soţie... devine tată.... dar, neputînd să îşi întreţină familia, soţia lui îl înşeală şi divorţează.
Merge la Paris să plîngă pe umărul prietenei sale Emma, care intrase de curînd într-o relaţie cu un bărbat educat, deosebit, pe care îl iubea. Însă, iubirea pentru Dexter şi libertatea lui sunt irezistibile. Devin după ani de aşteptare şi susţinere, soţ şi soţie. Ea îşi doreşte enorm demult un copil cu bărbatul pe care îl iubeşte de ani şi ani de zile.
Într-o zi... Emma suferă un accident cu bicicleta,iar Dexter cade în depresie... se apucă de băut.
Uneori... cînd nu este să fii cu cineva, nu eşti şi gata.
Prietenia ce i-a legat ani de-a rîndul este de admirat. :)
Dacă aveţi posibilitatea, vizionaţi-l!!!! :)

Maxima zilei

Viitorul depinde de ce facem noi in prezent.
Mahatma Gandhi