marți, noiembrie 26

Citatele unor oameni puternici :)

 
“Castigi forta, curaj si incredere din fiecare experienta in care te opresti si iti privesti frica in ochi. Atunci poti sa spui “Am facut-o si pe asta. Pot sa tin piept oricarei provocari care va veni.” Trebuie sa faci toate lucrurile pe care crezi ca nu le poti face.” (Eleanor Roosevelt) 

“Nu ti-ai mai face griji in legatura cu ce gandesc ceilalti despre tine daca ti-ai da seama cat de rar o fac!” (Eleanor Roosevelt) 

“Viata are multe suisuri si coborasuri. Nu poti sa stai pe bara. Chiar daca ti-e foarte frica ala un moment dat, nu poti sa te gandesti ca nu ai un loc al tau si ca nu poti face ceva bun cu viata ta” (Portia de Rossi) 

“De ce sa-ti faci griji? Daca ai facut tot ce puteai, nu te ajuta cu nimic sa-ti faci griji.” (Walt Disney) 

“Valoarea ti-o stabilesti singura. Nu ai nevoie sa iti spuna altcineva cine esti.” (Beyonce) 

“Daca nu ai si umbre, inseamna ca nu ai iesit inca la lumina.” (Lady Gaga)

“Daca accepti asteptarile celorlalti, mai ales pe cele negative, atunci nu vei putea schimba rezultatul.” (Michael Jordan) 

“Exista un potential admirabil in fiecare individ. Crede in forta si tineretea ta. Invata sa repeti la nesfarsit “Totul depinde de mine”.” (Andre Gide) 

“Sa te afirmi intr-un domeniu dificil inseamna sa ai incredere deplina in tine. De aceea unii oameni cu un talent mediocru, dar cu ambitie multa, ajung mai departe decat cei cu un talent superior” (Sophia Loren) 

“Nu poti face legatura privind inainte. Poti uni punctele doar privind inapoi. Asa ca trebuie sa ai incredere ca punctele se vor lega cumva in viitor. Trebuie sa ai incredere in ceva: instinct, viata, karma, orice. Pentru ca daca tu crezi ca punctele se vor lega vei avea increderea sa iti urmezi inima, chiar si cand te duce pe cai neumblate” (Steve Jobs) 

“Sa te iubesti pe tine insati chiar acum, asa cum esti, inseamna sa iti oferi Raiul. Nu astepta pana mori. Daca astepti, mori acum. Daca iubesti, traiesti in prezent.” (Alan Cohen) 

“Gandeste ca o regina. Unei regine nu ii e frica sa greseasca. Esecul e doar o treapta catre succes.” (Oprah) 

“Sa fii tu insati intr-o lume in care incearca sa te transforme in altceva este cea mai mare realizare” (Ralph Waldo Emerson)

"Cea mai mare dintre greseli este sa nu faci nimic fiindca nu poti face decat putin. Fa ceea ce poti." (Sydney Smith)

"Nu trece la masuri disperate. Ziua cea mai neagra va fi trecut deja." (William Cowper)