vineri, noiembrie 6

Stres

Ma stresez sa nu gresesc... sa fac totul asa cum trebuie... sa multumesc pe toata lumea... sa imi cladesc un viitor.
E asa de greu sa te lupti cu morile de vant. Norocul meu este ca am intalnit de-a lungul vietii oameni adevarati... oameni care au tras de mine sa evoluez... sa ma scolesc... oameni care au avut incredere in mine si m-au recomandat si m-au prezentat ca prietena si colaboratoare. Multumesc Oana! Daca nu ai fi fost tu, renuntam de mult, la multe. Datorita tie, am cunoscut atatia oameni profesionisti. Banuiesc ca pentru a nu ma face de ras in fata ta in primul rand,voi continua doctoratul.
Priveam panourile electorale si ma gandeam: "cati oameni inteligenti, capabili, geniali ar merita sa fie cunoscuti si sa li se faca reclama si nimeni nu stie nimic despre ei, dar cheltuim bani pe o multime de prostii politice. Si fara efect."
Oare cum o fi sa te vezi zilnic in oras, impozant, cu mii de priviri atintite asupra ta?
Promit ca am sa testez intr-o buna zi - ha ha ha- si am sa va impartsesc emotiile si sentimentele.

Azi

Sesiunea Naţionala de Conservare-Restaurare „Doina Darvaş”, 6-8 noiembrie 2009

Asa imi petrec aceste zile.

Am cunoscut oameni foarte bine pregatiti profesional, oameni veseli si plini de energie. Am ajuns pe la14.45 si am rezistat eroic pana la inchiderea programului pe ziua de azi. Am urmarit o prezentare interesanta despre legea privind patrimoniul national mobil 182/2000 si despre distrugerea obiectelor de patrimoniu.

Este un program interesant... desi, sincer voiam sa dorm.

Azi am dat si testul psihologic la scoala, sa se vada daca sunt apta sa predau. Norocul meu ca am mai dat astfel de teste la diferite interviuri pentru angajare. Acesta de azi, chiar mi-a placut.
Am citit si "Manusa" de Schiller. Este cu mesaj...