vineri, mai 6

Je t'aime

Am primit cadou acest videoclip de la o fata minunata, un inger ce a aparut in viata mea pe cararea blogului. Mi-a daruit cel mai original DAR primit vreodata.: traducerea povestilor in limba franceza. Acum, sper sa gasesc o editura in Franta, care sa doreasca sa le publice. Ar fi spectaculos daca povestile timide ar zbura peste mari si tari, ar patrunde in case, si ar adormi copiii isteti si cuminti.




MERCI BEAUCOUP, Georgiana!

Chilipir la carti - KILIPIRIM 4 - 8 MAI 2011 Sala Dalles

despre ieri si despre azi

legea compensatiei exista. in ciuda vremii de ieri - oribila (desi prin tara imi spuneau prietenii ca a fost si soare si nici nu a plouat) - am avut o zi de aniversare superba. mesaje si urari frumoase, surprize minunate si emotionante. la scoala, cei mai golani dintre elevii mei, si-au amintit ca este ziua mea, si mi-au cantat si mi-au facut urari din inima. m-au impresionat.

am primit doua colete, care au numere in care apare in mod repetitiv cifra 5.

a fost ziua in care programul meu este super aglomerat. pe langa asta, am avut organizate "Zilele scolii", adica in intervalul 12 - 14, portile scolii au fost larg deschise pentru parinti. si au venit. bineinteles parintii copiilor care si invata, deci se ocupa de educatia lor. si mi-au spus ca am multa rabdare (recunosc ca rabdarea mea scade, treptat treptat).

am avut o zi in care povestile m-au urmarit. alte povesti vor fi inregistrate la Itsy Bitsy... si prin amabilitatea unei mamici prietenoase, care a facut reclama adevarata cartii mele cu povesti, am trimis doua carti spre copii. :) povestile mele sunt apreciate, placute, citite, comentate. e un pas MARE in viata mea.

seara a fost de vis. am primit un tort in forma de inima - de la mama - si unul cu desene animate - de la sora mea. am petrecut alaturi de oameni sinceri, minunati, prietene dragi, care imi spun mereu adevarul.

azi am participat la un simpozion intitulat "Scoala de azi, Scoala de maine". am aflat lucruri noi, interesante.

sa mai spun ca sunt trista ca azi a fost soare, iar ieri nici macar o raza? off... nu are rost.... dar sufletu-mi plange...