duminică, noiembrie 30

Diverse, pentru si despre oameni dragi sufletului meu

La Multi Ani sanatosi, frumosi, cu multe impliniri tuturor prietenilor si celor care citesc acest blog si poarta prenumele binecuvantat Andrei sau Andreea.
Se simte din ce in ce mai pregnant apropierea sarbatorilor de iarna. Pana si aerul are miros de iarna. Ar fii minunat sa avem o iarna ca acum cativa ani - ani buni, cand aveam zapada multa, iar eu mancam turturi - ca in basme.
Dupa o perioada lunga in care nu am mai fost la cumparaturi cu a mea sora, ieri am reusit acest record sau mai corect victorie. Am iubit-o, o iubesc si o voi iubi mereu. A fost papusa vie a copilariei mele. Desi e mai mica decat mine cu 4 ani, e o fata puternica si curajoasa. Ma sustine mereu, imi e alaturi la bine si la rau, iar ieri am aflat ca e foarte mandra de mine. Venind incarcate cu sacose, la un moment dat imi spune:" Sor sunt mandra de tine! Pe plan profesional te-ai realizat. Ti-ai implinit visul de a fii profesoara. Mi-a placut si atunci de tine, dar imi parea rau ca aveai salariu asa mic si stiam cat ai invatat. Stiam ca tu erai pasionata de meserie, de copii si ma bucuram pentru tine. Dar acum, faptul ca esti cercetatoare, participarea la conferinta internationala din Slovacia m-a facut sa fiu mandra in adevaratul sens al cuvantului."
M-a impresionat in mod extrem de placut. Nu mi se pare ca sunt "speciala" dar prin ochii Cosminei am inteles ca sunt "altfel".... cel putin pentru ea, sora mea frumoasa si zambareata.
Duminica frumoasa tuturor! Sa cautam in noi, in sufletele noastre cele mai bune sentimente si sa daruim zambet, incredere si speranta celor ce ne privesc!