luni, august 20

C'est la vie... ADIO

Nu mai cred ca voi vizita Parisul...
Nu mai cred in Dumnezeu, iar in oameni nici atat... :)
Nu mai cred in vise...
Nu mai cred in iubire... si nici in zambete... si nici in inteligenta...
Viata e un haos...
Daca nu ai prins noroc la nastere, poti face milioane de matanii, ca nimic nu se va schimba...
Cei norocosi, sa fie fericiti....
Eu... astept sa mor... 
Nu mai vreau sa traiesc... 
Nu am pentru ce... 

Adio... nu voi mai scrie...  

MULTUMESC CELOR CE M-AU CITIT SI AU CREZUT O VREME IN MINE. LE DORESC SA FIE MAI PUTERNICI DECAT MINE. EU SUNT DARAMATA DE VIATA... DE NEIMPLINIRI... DE DRAGOSTE RANITA.


De folos....

 http://www.feminis.ro/cariera/9-obiceiuri-ale-femeilor-de-succes-adopta-le-si-tu-24770

 Observand cu atentie femeile de succes din domeniul in care iti doresti sa profesezi, vei vedea ca au in comun o serie de trasaturi, de la modul de a se raporta la ceilalti si pana la felul in care vorbesc, privesc si actioneaza. Iata care sunt cateva dintre atuurile acestor femei in cariera:

1. Au incredere


Perseverenta este pe primul loc pe lista obiceiurilor femeilor de succes. Pentru a obtine ceea ce iti doresti, nu ai voie nici macar sa te gandesti la a te da batuta.

In timp ce barbatii tind sa aiba exagerat de multa incredere in fortele proprii, femeile sunt deficitare la acest capitol de cele mai multe ori. Invata sa crezi in tine si sa iti asumi riscuri, lasand in urma frica de esec.

2. Isi controleaza emotiile


Nu lasa emotiile sa te tina in loc. Fii obiectiva si nu lua lucrurile prea personal.


3.  Sunt organizate


Succesul nu va veni cu siguranta daca se impiedica in dezordinea din viata ta. O lista cu lucrurile pe care vrei sa le faci este o modalitate simpla de a te asigura ca le vei duce la bun sfarsit, fara sa omiti nimic. Iar o femeie cu capul pe umeri este cu un pas mai aproape de succes.


4. Stiu sa comunice eficient


Oral si in scris, femeile de succes nu se tem de a-si exprima opiniile si stiu sa o faca astfel incat sa se faca intelese. De fiecare data cand trebuie sa iei cuvantul, retine ca esti o femeie care si-a castigat prin munca si seriozitate dreptul de a avea o parere. In scris, textele trebuie sa fie structurate, corecte gramatical si verificate de doua ori inainte de a da click pe send!


5. Au un mentor


O femeie abia intrata "in paine" are nevoie de tot sprijinul posibil pentru a razbi. Gaseste-ti prieteni, mentori, in femeile mai in varsta, cu o experienta vasta in domeniul in care vrei sa iti construiesti o cariera.



6. Isi tin viata privata departe de locul de munca

De cele mai multe ori, linia dintre colegialitate si prietenie este atat de subtire incat fara sa-ti dai seama, tot biroul ajunge sa stie daca esti
singura sau maritata, daca te doare capul sau daca nu poti dormi noaptea.
Specialistii sustin ca acest aspect iti influenteaza in mod negativ activitatea profesionala. De indata ce te vei plange ca esti obosita, sau ca ai catelul bolnav, colegii vor ramane cu impresia ca nu-ti poti face treaba la fel de bine. In plus, faptul ca te plangi legat de problemele personale la locul de munca influenteaza in mod negativ imaginea pe care ceilalti o au despre tine.

7. Sunt informate


Fie ca este vorba despre ziare,
bloguri, retele de socializare sau orice alta sursa de informatii, cert este ca o femeie de succes trebuie sa fie la curent cu ceea ce se intampla in lume.

8. Stiu cand sa spuna stop


O femeie puternica reuseste sa nu lase munca sa ii ocupe timpul alocat relaxarii. Daca muncesti la foc automat tot timpul, iti epuizezi resursele si cu timul devii din ce in ce mai neproductiva. Este important sa faci pauze pentru a-ti asigura bunastarea fizica si psihica necesara desfasurarii unei activitati impecabile.


9. Isi cunosc limitele


Si nu vorbim aici doar de limitele lor, ci si de limitarile a ceea ce le inconjoara. O femeie de succes stie cand poate schimba ceva si este constienta atunci cand schimbarea este imposibila, alegand sa mearga mai departe, in loc sa isi bata capul cu lucruri pe care oricum nu le poate influenta.