sâmbătă, octombrie 15

Noi, doar noi

In linistea diminetii  si mangaierea razelor de soare, timide, dar jucause, ma trezesc in compania unei muste care a inviat nu stiu cum si cand.

Ingerii imi soptesc ca fac parte din tabara lor, si nu e cazul sa imi fac griji. Atat timp cat muncesc, sunt organizata si imi stabilesc prioritatile, voi reusi in tot ce-mi propun. Tot de la ei aflu, ca am puterea sa accept si sa iert, dar si ca mi se pregatesc lucruri frumoase.


Multumesc ca traiesc si azi. Imi doresc sa nu traiesc degeaba, sa construiesc ceva - poate un vers -, sa intalnesc un prieten sau un dusman  - fiecare are rol in evolutia mea-, sa cunosc oameni noi, sa zambesc celor de pe strada, sa ma incarc cu energie intr-un lacas sfant, sa fiu frumoasa, sa daruiesc iubire, imbratisari, pupici.

Am schimbat numele blogului in NOI, DOAR NOI. Vreau sa invat ca  dragostea  este in jurul meu, in mine, in noi. "Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste." In doi, viata e mult mai frumoasa. Noi se va transforma intr-o familie armonioasa, cu prunci frumosi, bunici, nepoti, matusi, veri.... zambete, bucurii, minuni, impliniri, fericire, echilibru, speranta, armonie... imbratisari.... voie buna... inelegere.... spor... realizari.

Povestile mele prind aripi :)

Buna ziua,
am primit si am citit cu bucurie povestea trimisa si curiozitatea m-a
impins sa caut pe internet mai multe date despre dumneavoastra. Asa am
ajuns la blogul http://povestilelizei.blogspot.com unde, cum ma asteptam,
am descoperit povesti deosebite scrise cu caldura si daruire fata de
copii.

Ne face o deosebita placere sa publicam povestea "Bobul de mazăre" in
numarul 18/lunile martie-aprilie 2012 al revistei Chemarea Credintei si,
in acelasi timp, dorim sa va solicitam, daca sunteti de acord, sa ne
trimiteti o poveste si pentru numarul 17/ianuarie-februarie 2012 (si nu
numai) al revistei noastre.

Va multumim!

Cu deosebit respect,
Narcisa-Mihaela Câdă,
redactor coordonator